Лайм

Хайді Клум до Хелловіна зняла власний фільм жахів - перед сном краще не дивитися

Модель придумала чудову альтернативу грандіозному балу

Щороку на честь Хелловіна Хайді Клум влаштовувала костюмовану вечірку, де з'являлася у найнеймовірніших образах. Однак у 2020 році через пандемію модель була змушена скасувати традицію, а натомість випустила короткометражний фільм жахів за участю своєї сім'ї. Цього року 48-річна знаменитість зняла продовження.

Новий "ужастик" починається з кадрів на цвинтарі, де є надгробки для Хайді та її чоловіка Тома Каулітца. Потім Клум дістає запальничку і розуміє, що її живцем поховали.

Кадр із фільму Фото: instagram.com/heidiklum

Тим часом четверо дітей моделі дивляться вдома фільм, згадуючи, як їхня мама сильно любила Хелловін. У цей час видається стукіт у двері і заходить зомбі-мама.

Спочатку діти радіють поверненню мами, але потім починають помічати дивні речі: як при спробі одягнути сережку Хайді втрачає вухо, потім демонструє величезну кострубату садну на спині та здирає шмат шкіри на обличчі. А в кінці і зовсім перетворюється на кровожерного зомбі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Heidi Klum (@heidiklum)


  • Раніше Хайді Клум, яка носить звання королеви Хелловіна, показала, як гримери перетворили її на принцесу Фіону зі "Шрека".
  • Фанат Хелловіна прикрасив двір моторошними кривавими декораціями. Хоча багатьом вони можуть здатися огидними, чоловік стверджує, що його сусіди в захваті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil