Лайм

Не зміг пройти повз. Том Хенкс заявився на весілля незнайомців і здивував молодят

Актор влаштував нареченим приємний сюрприз

Том Хенкс – головна зірка американських весіль, і ще раз довів це несподіваним вторгненням на свято у Санта-Моніці. Наречені Дісембре і Ташия Ферріс одружилися на пляжі, і їхня красива церемонія привабила 65-річного актора, який гуляв неподалік.

Фото: Instagram

"Він сказав: "Я помітив церемонію, і це, мабуть, одне з найкрасивіших весіль, які я колись бачив", - розповіла Ташія виданню Today. - Ми були шоковані, і нам знадобився час, щоб усвідомити. Це була вишенька на торті нашого свята".

Спочатку актор потрапив у незручне становище, запитавши: "А де наречений?" Усвідомивши свою помилку, Хенкс вибачився та обійняв наречених, щоб зробити пам'ятні фото.

"Він зробив нам багато компліментів і сказав, що ми чудово виглядаємо, - сказала Ташия. - Він дав нам любовну пораду і був таким позитивним та скромним".

Том Хенкс не вперше влаштовує сюрприз молодятам. У 2016 році він здивував нареченого та наречену в Центральному парку Нью-Йорка, а у 1993 році під час зйомок фільму "Форрест Гамп" привітав пару з Південної Кароліни.

Фото: Facebook

Фото: Instagram

  • Торік у травні Том Хенкс та його дружина Ріта Вілсон відсвяткували річницю шлюбу. "33 роки у шлюбі з моїм найкращим другом, моїм коханим, моїм чоловіком. Кохання все переможе", - написала 64-річна актриса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші