Лайм

Влад Яма з сім'єю вперше полетіли на Мальдіви: Здійснилася ще одна мрія

Там вони проведуть лише кілька днів

Влад Яма разом із дружиною та сином вирушив у коротку відпустку. Місцем для відпочинку сім'я обрала Мальдіви, про які давно мріяла. Хореограф проведе на березі Індійського океану лише кілька днів, оскільки у неділю він має бути у прямому ефірі "Танців з зірками".

Суддя танцювального шоу опублікував в Instagram кілька кадрів та поділився своїми емоціями. "Складно описати словами картинку. Просто здається, що це кіно, - зазначив танцюрист. - Збулася ще одна мрія".

Фото: instagram.com/vladyama_official

"Прораховували цю країну кілька разів, але завжди або було задорого або, судячи з відгуків, "туди менше, ніж на 10 днів немає сенсу їхати". А коли було в запасі два тижні, як правило, рвалися до Америки. Так ось, пробули добу і переконалися, що відгуки - така собі історія. Важливо не скільки, а як", - поділився Влад.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Хореограф зізнався, що спочатку вони розглядали варіант відпочинку у "хорошому Єгипті", в якому не були 13 років. "Але поки вирішували, він став порівнянний за ціною з Мальдівами. Так, на пару днів менше, але справа взагалі не в цьому", - зазначив він.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

  • Нещодавно сім'я зіркового хореографа Влада Ями поповнилася милим цуценям. Тепер в їхньому будинку живе пушон – мікс французької болонки (бішона) і той пуделя.
  • У вересні Влад Яма та Ліліана відсвяткували 7-у річницю весілля. З нагоди цієї дати подружжя показало фотографії з церемонії, які раніше не публікували.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші