Лайм

У Канаді лось увірвався до шкільного класу та зірвав урок. Обійшлося без виклику до директора

Школярі точно запам'ятають цей урок

На півдні Канади, в провінції Саскачеван, лось забрів на територію місцевої школи, прогулявся біля будівлі, а після цього розбігся, розбив велике вікно та увірвався до шкільного класу.

Уламки скла розлетілися кімнатою та зачепили одного з учнів, він отримав незначні травми, пише CBS. Школярів одразу вивели з класу, а от лось йти відмовився, постояв-постояв і ліг відпочити.

Співробітникам навчального закладу довелося викликати рятівників. Бригада приспала велику тварину та перевезла у безпечне місце. "Лось на волі, навіть не довелося йти до директора школи", - посміялися місцеві поліцейські.

  • Дивіться також на theLime, як два золотистих ретривера завадили господині прийняти ванну. Це відео розтопило серця мільйонів.
  • Що буде, якщо кудлатого собаку взяти на поле у вітряний день? Як мінімум вийде сміховинних відео. Впевнені, ви подивіться його неодноразово.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil