Лайм

Батько не дозволяв дочці-підлітку вакцинуватись від коронавірусу. Вона подала до суду та виграла

Незабаром молода дівчина отримає першу дозу вакцини

16-річна дівчина з італійського міста Палермо виграла суд у батька та відстояла своє право зробити щеплення від коронавірусу. Чоловік не дозволяв дочці-підлітку вакцинуватися, оскільки не вірить у ефективність вакцини.

Як пише місцеве видання Livesicilia, дівчинка захотіла зробити щеплення від Covid-19, але через неповноліття потрібно було дозвіл обох батьків. Мати була згодна, а от батько – ні.

Фото: pixabay.com

Батьки юної італійки не живуть разом, вони розлучилися відразу незабаром після народження дочки. Своє рішення чоловік-антивакцинатор передав через родича, але дівчина була з ним не згодна. Справа дійшла до суду. Суддя став на бік дівчинки, і незабаром вона отримає свою першу дозу вакцини.

"Я хочу займатися спортом, плавати, повернутися до нормального життя і зробити внесок у майбутнє, щоб перемогти пандемію, - сказала героїня історії в суді. - Я роблю це для себе, вакцинуюсь для себе, насамперед, щоб убезпечити себе. Але я також думаю про інших, навіть якщо я молода і перебуваю у більшій безпеці. Я думаю про інших людей, які можуть постраждати від моєї безвідповідальності".

  • Австрійський бордель знайшов безвідмовний спосіб стимулювати людей вакцинуватися від коронавірусу. Він обіцяв відвідувачам безкоштовний сеанс із дівчиною на їхній вибір, якщо вони зроблять щеплення прямо на місці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації