Лайм

Принц Джордж виявився фанатом Беара Гріллза і з'їв живу мурашку

Маленький спадкоємець престолу не злякався незвичайного частування

Британський телеведучий та мандрівник Беар Гріллз розповів про кумедну зустріч із принцом Джорджем у 2019 році. Син принца Вільяма та Кейт Міддлтон, якому на той час було 6 років, виявився відданим фанатом Гріллза, тому без вагань погодився на його екстремальну пропозицію.

Фото: Instagram / Wikipedia

"Поки ми розмовляли, низка мурах проповзла через його ногу. Він подивився на мене своїми здивованими широко розкритими очима, і я сказав: "Давай, ми повинні з'їсти одного". Він запитав: "О, правда?" І ми з'їли, - поділився Гріллз на шоу Good Morning Britain, пише People. - Це привілей - подарувати майбутньому королю його першу мурашку".

Зустріч із кумиром принцу влаштувала його бабуся по материнській лінії – Керол Міддлтон. Гріллз розповів, що очі хлопчика спалахнули, як і в будь-якої іншої людини, яка у дикій природі стикається з деякими побоюваннями. "Ось так маленький герой!" - пожартував телеведучий.

  • Цього року принцу Джорджу виповнилося 8 років, і тепер він виглядає зовсім як його тато. Портрет юного іменинника зробила Кейт Міддлтон, яка захоплюється фотографією і досягла успіху у своєму хобі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії