Лайм

Володимир Остапчук із дружиною влаштували романтичну фотосесію у Парижі

Подружжя позувало на даху

Минулого місяця Володимир та Крістіна Остапчук побували у Парижі, де, звичайно ж, влаштували романтичну фотосесію. Пара запросила фотографа і вирушила на дах, звідки відкривався розкішний краєвид на Ейфелеву вежу - найвідомішу пам'ятку міста кохання.

Результатом подружжя поділилося на своїх сторінках в Instagram. Для зйомки Крістіна обрала шовкову сукню у білизняному стилі та відкриті босоніжки в тон, а Володимир віддав перевагу класиці: чорному костюму та білій сорочці.

Фото: Lika Romanko

"Наш Париж. Дивовижний вікенд, наповнений любов'ю, пристрастю, смаком випічки і красою в кожній дрібниці, - підписав знімки Остапчук. - Дякую, Крістіно, що ти моя. За наші прогулянки/сонячні сніданки/шампанське з круасанами та любов в очах!" Ще одна ідеальна поїздка до нашої сімейної скарбнички".

Фото: Lika Romanko

Дружина ведучого у своєму пості також тепло звернулася до коханого: "З тобою я стала м'якшою, з тобою я стаю сміливішою, а саме сміливішою у коханні! Тримай мене міцніше і не відпускай, адже між нами точно щось дуже особливе! Ми вчимося, ми дорослішаємо і стаємо мудрішими! Кожна наша подорож залишає слід на довгу пам'ять!".

Фото: Lika Romanko

Фото: Lika Romanko

Фото: Lika Romanko

Фото: Lika Romanko

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації