Лайм

Відео 7-річної давнини стало хітом у мережі: як американець зіграв у реальну GTA та отримав 160 років в'язниці

Герой ролика проведе за ґратами все життя

Епічне відео поліцейської погоні в Денвері (США, штат Колорадо) повернулося в тренди соцмереж через майже сім років. Люди відмовляються вірити, що спостерігають реальну картину, а не фрагмент відомої відеоігри GTA.

Свого часу погоня в Денвері висвітлювалася десятками (якщо не сотнями) західних видань, а відео зі злочинцем лише у Твіттері зібрало понад 10 млн переглядів. Головний його герой робить все можливе, щоб втекти від копів, і водночас одне за одним чинить серйозні злочини: краде автомобілі, погрожує їхнім власникам, перевищує допустиму швидкість та влаштовує серйозну ДТП.

"Це найнеймовірніше з того, що я бачив у житті", - написав у соцмережі один із користувачів, для якого історія втікача стала новиною.

Герой цього ролика – 30-річний Райан Стоун. Як уточнює Indy100, погоня тривала понад 40 хвилин і за цей час злочинець подолав більше 70 миль. Незабаром після інциденту, у 2015 році, його звинуватили у спробах ненавмисного вбивства, автоугоні, спробах втекти від поліції, ДТП, а також нападі першого ступеня на співробітника поліції. Усе це потягнуло на термін у 160 років ув'язнення.

Повне відео погоні свого часу публікував YouTube-канал Denver7 – The Denver Channel:

  • Читайте також на theLime, як копи прийшли до хлопця на 18-річчя з колою й тортом, заспівали та заарештували його. Схоже, поліцейські чекали на день народження більше, ніж сам іменинник.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші