Лайм

Туристи вирішили випити пива в Колізеї, і це стало їхніми найдорожчими посиденьками

Горе-гладіаторів оштрафували на велику суму

Двоє туристів із США влаштували в Римі найдорожчі посиденьки у своєму житті. Рано-вранці 20-річні друзі пробралися до Колізею, щоб випити пива у стародавній пам'ятці. Закономірно, що "гладіаторів" потривожила місцева поліція.

Фото: Wikipedia

BBC пише, що туристи перелізли через високі перила, піднялися на другий рівень Колізею старовинними сходами і вирішили, що арка з видом на місто - ідеальне місце для розпивання пива. Незабаром перехожі помітили порушників та викликали поліцейських, які одразу припинили приємне дозвілля. Так хлопці випили найдорожчого пива, заплативши по 800 євро штрафу.

Колізей, побудований у 80 році нашої ери на замовлення імператора Веспасіана, часто приваблює безрозсудних туристів, яким доводиться відповідати перед законом. Наприклад, у 2014 році приїжджого росіянина оштрафували на 20 тисяч євро за те, що він вирізав свої ініціали на стародавніх стінах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування