Лайм

Актора Мозеса Джея Мослі знайшли мертвим у США - зірці серіалу "Ходячі мерці" був 31 рік

Слідчі розглядають дві версії - вбивство та суїцид

На 32-му році життя помер американський актор Мозес Джей Мослі, який зіграв зомбі в серіалі "Ходячі мерці". Тіло молодої зірки знайшли у районі Гудзонського мосту у Стокбріджі (Джорджія, США).

Джерела в правоохоронних органах повідомили TMZ, що наразі смерть актора розслідується як можливий суїцид. Втім, не відкидається і версія вбивства.

Фото: instagram.com/mosesmoseley

За словами родичів, вони не чули нічого від Мозеса з минулої неділі. Вони зателефонували всім лікарням, але безуспішно. У середу, 26 січня, вони подали заяву в поліцію про зникнення, після чого було знайдено машину Мослі, в якій було його тіло. Смерть настала внаслідок вогнепального поранення, проте хто натиснув на курок – належить з'ясувати правоохоронцям.

Крім "Ходячих мерців", Мозес також знімався у драматичному серіалі "Охоронці" каналу HBO та у фільмі "Голодні ігри: І спалахне полум'я".

Остання публікація в Instagram була зроблена актором 22 січня. Він взяв участь у челенджі #10yearchallenge, опублікувавши колаж, зроблений з двох знімків. На обох фото Мослі зображений з посмішкою і виглядає щасливим.

Фото: instagram.com/mosesmoseley

  • Переможниця конкурсу "Міс США-2019" Чеслі Кріст померла у віці 30 років. Королева краси наклала на себе руки, а перед смертю опублікувала в Instagram допис.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео