Лайм

Гурт Our Atlantic представив пісню для Нацвідбору на "Євробачення-2022" - слухаємо трек "Моя любов"

У пісні музиканти торкнулися важливої теми аб'юзу

Фіналіст Національного відбору на "Євробачення-2022" колектив Our Atlantic представив пісню, з якою побореться за право представляти Україну на 66-му міжнародному конкурсі.

Композиція отримала назву "Моя любов" та опублікована 1 лютого на всіх стрімінгових платформах, у тому числі й на YouTube-каналі "Суспільне Євробачення". 7 числа музиканти обіцяють представити кліп.

Своєю конкурсною піснею, в якій поєднані різні стилі музики, колектив хоче звернути увагу суспільства на тему аб'юзу. Слухачі по-різному оцінили трек: одні назвали його "простеньким" і не підходящим для "Євробачення", інші впевнені - "Моя любов" гідна того, щоб звучати по всій Європі.

"Дуже простенька мила попсова пісенька. Вона не для Євробачення", "Якась вона безідейна. Текст взагалі не подобається. Музику ще можна слухати", "Гарний настрій від цих хлопців, рада, що ця пісня потрапила на відбір", "Кайф. Навіть ще нічого сказати. Сподіваюся на стильний виступ на відборі", - пишуть коментатори під відео.

Гурт Our Atlantic утворився в Умані у 2017 році. Колектив описує свій музичний стиль як інді-поп із домішками диско, фанку, соулу, натхненого українським "вусатим" фанком 70х-80х років. Також особливістю бенду є те, що вокаліст виконує пісні фальцетом – найвищим регістром чоловічого голосу.

Фото: instagram.com/ouratlanticofficial

  • Фінал Нацвідбору на "Євробачення-2022", у якому оберуть представника України на міжнародному конкурсі пісні у Турині, відбудеться 12 лютого. Цього року відбір проведуть за новими правилами.
  • Які пісні фіналісти Нацвідбору на "Євробаченні-2022" приготували для конкурсу. theLime зібрав всі представлені на сьогодні треки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято