Лайм

Кайлі Дженнер вдруге стала мамою та показала ніжне фото з малюком

Про вагітність зірки стало відомо у вересні 2021 року

Американська підприємниця та телезірка Кайлі Дженнер вдруге стала мамою. Вона народила хлопчика від Тревіса Скотта у середу, 2 лютого.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала перше фото із новонародженим: у кадрі можна побачити його маленьку ручку. "02/02/22" – підписала знімок мама двох малюків.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Про вагітність Кайлі стало відомо у вересні 2021 року. Вона виклала в мережу ролик, у якому старша дочка Стормі поцілувала маму у животик. "Вона [Кайлі] давно хотіла подарувати Стормі братика або сестричку. Їй подобається бути мамою. Вона в захваті від того, що вони з Тревісом стали батьками вдруге", - сказав інсайдер виданню People. - "Вона насолоджувалася своєю вагітністю у колі найближчих людей. Кайлі проводила час лише з друзями та сім'єю. Також вона впевнена, що Стормі буде найкращою старшою сестрою для молодшого братика".

Фото: instagram.com/kyliejenner

У середині січня Кайлі влаштувала baby shower - традиційну в США вечірку, де майбутні батьки приймають вітання та подарунки для малюка. 24-річна показала знімки зі свята, на яких з'явилася в сукні білого кольору. Доповнили образ масивні прикраси. Зазвичай, такі заходи роблять у рожево-блакитних тонах і розкривають стать дитини, але бізнес-вумен цього робити не стала. Шанувальники до останнього не знали, хто ж народиться у пари – хлопчик чи дівчинка.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Нагадаємо, з квітня 2017 року по вересень 2019 року Дженнер зустрічалася з репером Тревісом Скоттом, у стосунках з яким у неї народилася дочка Стормі Вебстер (1 лютого 2018). У травні 2021 року стало відомо, що Кайлі та Тревіс відновили стосунки після розставання.

  • У листопаді 2021 року вагітна Кайлі Дженнер показала кругленький животик у костюмі на Хелловін. Зірка була одягнена в обтисле трико жінки-кішки, її дочка - у костюм русалки, а бойфренд - у маску Майкла Майєрса з фільмів "Хелловін".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також