Лайм

Вєрка Сердючка представила кліп на першу за 20 років українськомовну пісню "Є пропозиція"

Вона стала саундтреком до фільму "Велика прогулянка"

Вєрка Сердючка випустила пісню "Є пропозиція" – її перший за 20 років трек українською мовою. Пісня стала саундтреком до фільму "Велика прогулянка", тому музичне відео до неї містить кадри нової комедії з Юрієм Ткачом, Оленою Кравець та Олексієм Завгородним у головних ролях.

"Є пропозиція прокинутися вранці вдвох… — хіба можна запропонувати щось романтичніше? У цій пропозиції є все: і примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а головне – надія на те, що в результаті все буде добре!" – розповів про новинку Андрій Данилко.

Вєрка Сердючка не лише записала пісню до фільму, але й знялася у кількох епізодах картини разом зі своєю мамою та гуртом. Крім неї в комедії також прозвучать пісні Ірини Білик та гурту KAZKA. У кінотеатрах України "Велика прогулянка" виходить 24 лютого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків