Лайм

Аліна Паш звинуватила члена своєї команди у підробці довідки про законне відвідування Криму

Артистка зробила нову заяву

Нещодавно переможницю Нацвідбору на "Євробачення-2022" Аліну Паш звинуватили у підробці довідки від прикордонників про відвідання Криму у 2015 році. Державна прикордонна служба Україна підтвердила, що не видавала виконавиці документ, який би підтверджував законне перетинання адмінкордону.

У відповідь артистка зробила нову заяву, сказавши, що довідку надав член її команди. Тепер у неї немає жодного бажання продовжувати з ним співпрацю після цього скандалу. Детальніше про це Паш розповіла у коментарі для ТСН.

Фото: ТСН

"Це зробив член команди, з яким я не маю бажання працювати після такого низького вчинку. Я навіть не переживала, що можуть бути якісь проблеми з цією довідкою, бо я знаю, що я нормально перетинала кордон, я їхала автобусом. Звичайно, я засмучена, що це відбувається. Звичайно, я не хотіла опинитися в епіцентрі всього цього", - зізналася виконавиця.

Співачка також зазначила, що подала повторний запит, щоб отримати таку довідку безпосередньо в свої руки. "Щойно вона у мене буде, я опублікую її у своєму акаунті в Instagram. І я братиму стільки довідок, скільки потрібно, щоб довести, що я нічого не порушувала", - говорила раніше вона.

Фото: ТСН

"Наразі підрозділ Державної прикордонної служби опрацьовує звернення від цієї виконавиці. Я можу підтвердити, що воно зайшло до ДПСУ, і воно зареєстроване", - сказав співробітник ДПСУ Андрій Демченко.

Фото: instagram.com/alinapash

Незважаючи на гучний скандал, Аліну Паш підтримують фанати та друзі, серед яких – український виконавець Melovin. Він висловив своє ставлення до цієї ситуації в одному із коментарів. "Я підтримую свою подругу, як і ви 100 відсотків підтримували б свою в момент абсолютної моральної давки. Це все!" – написав музикант.

Фото: instagram.com

Нагадаємо, Суспільний мовник заявив, що поки не підписуватиме з співачкою, що перемогла в Нацвідборі, контракт на участь у "Євробаченні-2022" - це відкладуть до з'ясування фактів. Увагу на можливе підроблення довідки про перетин кордону звернув активіст Сергій Стерненко. У своєму Telegram-каналі він написав, що має дані щодо порушень з боку Аліни Паш. Джерело в ДПСУ нібито повідомило Стерненку, що 11 серпня 2015 року співачка залишила Україну рейсом "Київ-Москва", а повернулася 14 серпня рейсом "Домодєдово-Київ".

  • Це далеко не єдиний скандал, пов'язаний із Нацвідбором на "Євробачення-2022". Під "роздачу" потрапили інші учасники. Так, у мережі з'явилося фото, на якому сопілкар гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук позував на Червоній площі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня