Лайм

Осадча та Горбунов зворушливо привітали старшого сина з 5-річчям: Рости здоровим під мирним небом

І показали фото, які раніше не публікували

18 лютого - важлива дата для Каті Осадчої та Юрія Горбунова. Рівно 5 років тому на світ з'явилася їхня перша спільна дитина - син Іван. Зіркові батьки привітали хлопчика у соцмережах, присвятивши йому зворушливі слова.

Подружжя опублікувало на своїх сторінках в Instagram серію фотографій із сімейного архіву та тепло звернулося до іменинника. На сімейних знімках вже можна роздивитися обличчя хлопчика – до цього батьки оберігали малюка від сторонніх очей.

Фото: instagram.com/kosadcha

"П’ять років тому в цей час ми вже тримали на руках нашого Івасика і тільки уявляли якими ми будемо батьками для нього. Івасичок, з Днем народження, наш син, наша гордість", - написала зіркова мама.

Фото: instagram.com/kosadcha

“З Днем народження, наш солодкий хлопчик! Все так швидко! Тобі сьогодні вже 5 рочків! Так ніби тільки вчора, ти своїм гучним криком сповістив світ, про свою появу! А сьогодні - ти вже командуєш нами. Ти зробив нас з мамою найщасливішими людьми на світі! Наша любов, наша гордість!", - написав Горбунов та подякував коханій за сина.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Рости сину здоровим і щасливим, під мирним небом!", - додав люблячий батько.

Шанувальники знаменитої пари приєдналися до привітань та побажали маленькому ювіляру здоров'я та щасливої долі. Також у коментарях наголосили, що хлопчик схожий на свого зіркового батька.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

  • Катя Осадча та Юрій Горбунов також виховують молодшого сина Данила, який народився у серпні 2021 року. Також 38-річна телеведуча має 19-річного сина Іллю від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком.
  • Нещодавно дорослий син Каті Осадчої заспівав дуетом із Настею Каменських на дні народження Юрія Горбунова. Ведуча "Світського життя" рідко показує свого первістка в Instagram, але з нагоди сімейного свята вирішила зробити виняток.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі