Лайм

Тіна Кароль прокоментувала підроблену довідку Аліни Паш: Я відчувала, що буде скандал

Знаменитість зазначила, що для участі в Нацвідборі потрібно мати кришталево чисту репутацію

Українська виконавиця Тіна Кароль, яка цього року була суддею Нацвідбору на "Євробачення", висловилася з приводу підробленої довідки Аліни Паш про законне відвідування Криму у 2015 році. За її словами, гучного скандалу можна було б уникнути, якби учасників перевірили належним чином.

Таку заяву артистка зробила у розмові з Катериною Осадчою у рамках програми "Світське життя". "Такого бруду немає в жодній країні. Я прошу - припиніть це. Ми виглядаємо погано, я виглядаю погано. Це ж можна передбачити, перевірити. Якщо є якісь конкретні принципи та правила, то візьміть і перевіряйте всіх. Не треба потім дивуватися. Я нікому не вірю", - сказала співачка.

Кароль також зазначила, що перед початком Нацвідбору поцікавилася в організаторів, чи все гаразд з Аліною Паш: "Я питала, чи все добре з Аліною Паш. Мені відповіли, що все добре. Ми перевірили. Я відчувала, що буде скандал. Вона у мене брала участь у "Молодій крові". Я її реально поважаю як виконавицю, але Нацвідбір - це тонка структура. Треба мати кришталево чисту репутацію, щоб уже йти на Нацвідбір. Навіть у члена журі має бути якась репутація. Я відчувала, що щось не так. Аліна Паш отримала від мене 6 балів".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, команду Аліни Паш звинуватили у підробці довідки про відвідання Криму. Державна прикордонна служба України підтвердила, що не видавала виконавиці документ, який би підтверджував законне перетинання адмінкордону.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Аліна Паш не братиме участі у "Євробаченні-2022", бо зняла свою кандидатуру. За кілька годин з'явилася й заява оргкомітету Нацвідбору. Було ухвалено рішення усунути Аліну Паш від участі у "Євробаченні-2022".

  • Гурту Kalush Orchestra запропонували поїхати на "Євробачення-2022" замість Аліни Паш. У фіналі музиканти посіли друге місце, отримавши в загальній сумі 14 балів – 8 від глядачів та 6 від суддів. Тіна Кароль відреагувала на це позитивно, заявивши, що буде зовсім не проти того, щоб артисти представили Україну на міжнародному конкурі цього року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

MELOVIN вперше розповів про загибель сестри через ракетну атаку на Одесу

MELOVIN зізнався, що росіяни вбили його сестру - рідна людина співака загинула внаслідок ракетного удару по Одесі 15 березня

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Зірка серіалу "Скажене весілля" Леся Самаєва розкритикувала колег, які накинулися на Юрія Горбунова через зйомки комедії "СМТ Інгулець"