Лайм

Мама не дозволяє: Володимир Остапчук заявив, що колишня дружина не дала привітати доньку з днем народження

Олена Войченко з дітьми перебуває у Канаді

Володимир Остапчук знову поскаржився, що колишня дружина не дає йому спілкуватися з дітьми – 9-річною Емілією та 4-річним Еваном. Олена Войченко не зробила винятку навіть у день народження доньки, який був 5 червня.

Український шоумен опублікував послання для дівчинки у своєму Instagram. Остапчук сподівається, що одного разу Емілія дізнається правду про те, чому тато не привітав її особисто.

"Я пишу тобі це повідомлення, тому що знаю - ти колись його обов'язково прочитаєш. Дякую, що одного разу з'явилася в моєму житті і перевернула його повністю, - написав Володимир. - Дякую, що обрала мене своїм татом і дала можливість відкрити нові грані любові. Будь такою ж принцесою і янголятком, як ти завжди була. І вибуховим святом, і нічним світлячком".

На початку повномасштабної війни Олена Войченко виїхала до Канади, після чого Остапчук більше не може спілкуватися з дітьми. Ведучий висловив гіркоту через те, що його спробам поговорити з дочкою та сином чинять опір.

"Я знаю, що ти чекала на моє особисте привітання чи дзвінок сьогодні. Але ти вже доросла і маєш знати - у мене немає такої можливості, вибач, мама не дозволяє. Ні привітати, ні навіть тобі додзвонитися, хоча я намагаюся з тобою поговорити щовечора. Головне, що ви з братиком зараз у безпеці, хоч і за тисячі кілометрів від дому. Ми обов'язково все надолужимо. Зараз головне – щоб ми швидше перемогли, а потім – ти повернешся до мирного Києва і я міцно-міцно тебе обійму".

Володимир Остапчук та Олена Войченко були одружені з 2007 по 2020 рік. Через півроку після розлучення він одружився з Христиною Горняк, з якою познайомився ще у шлюбі.

  • Остапчук не вперше конфліктує з колишньою дружиною щодо участі у житті дітей. Раніше ведучий говорив, що викликав поліцію, оскільки Войченко не давала йому бачитися з Еваном та Емілією.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації