Лайм

Російська порноакторка Лола Тейлор запропонувала Зеленському інтим в обмін на капітуляцію

Дівчина записала відеозвернення

Російська порноакторка Лола Тейлор (справжнє ім'я - Любов Бушуєва) запропонувала президенту України Володимиру Зеленському інтим в обмін на те, щоб він "склав зброю". Свою заяву вона пояснила тим, що це нібито зупинить війну, "яка нікому не потрібна".

Дівчина записала відповідне відеозвернення, яке вже з'явилося у соціальних мережах. У ролику Тейлор заявила, що люди страждають через війну, тому Зеленський має здатися. При цьому акторка 18+ не стала називати речі своїми іменами і не сказала, що вторгнення РФ в незалежну Україну розпочав Путін. Кремлівський диктатор досі віддає накази бомбити українські міста, що призводить до суттєвих руйнувань і через що продовжують гинути люди.

"Моє звернення зараз до Зеленського. Зеленський, будь ласка, кинь зброю. Якщо ти це зробиш, то я тобі дам. Тому що не потрібна ця війна нікому, просто треба здатися, щоб не страждали люди і все. І отримаєш секс зі мною", - заявила зірка порно.

Колишня українська порноакторка Анастасія Распутіна, відома під псевдонімом Адель Асанті, вирішила відповісти на слова росіянки зустрічною пропозицією - сісти на обличчя Володимиру Путіну.

"Тоді й війна закінчиться" , - зазначила Распутіна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних