Лайм

Знаю, як тобі непросто зараз: дружина Притули зворушливо привітала чоловіка з днем народження

Катерина також поділилася архівними сімейними фото

Дружина українського ведучого Сергія Притули, яка нещодавно вперше показала фото молодшої доньки, зворушливо привітала чоловіка із днем народження. Катерина зізналася, що неймовірно пишається своїм обранцем та буде його підтримувати у всьому.

У своєму блозі в Instagram дружина шоумена опублікувала відповідний пост. "Сергійко, любий! Дуже - дуже хочу, щоб все це швидше закінчилось, щоб ти, як на цьому фото, міг пройтись по Хрещатику з посмішкою, міцно тримаючи всіх своїх діточок за руку. Знаю, як тобі не просто зараз, але знай: навіть якщо я не поряд, то я тримаю подумки твою руку! Завжди! Ти - сталь, ти - криця, ти - моща! Пишаюсь тобою кожний день, кожну хвилину, бо ти кожну мить робиш нашу країну ближче до Перемоги! З Днем народження, мій всесвіт! Дякую Богу за тебе кожен день! Люблю", - написала вона.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Сергій Притула відреагував на романтичне привітання коханої. У коментарях він назвав Катерину "сонячним сімейним байрактарчиком" та подякував їй за любов та турботу.

"Цьомаю тебе, мій сонячний сімейний "байрактарчик";))!!! Дякую за твою любов!" – написав ведучий.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Шанувальники приєдналися до привітань. Вони побажали знаменитості мирного неба над головою та Божої опіки. А також подякували шоумену за його небайдужість та допомогу українським захисникам.

"Справді, Чоловік з великої літери! Вітання з днем народження!", "Щиро вітаю! Здоров'я, мирного неба і Божої опіки!", "Щиро вітаю Вас, Сергію! Нехай на планеті побільше буде таких людей як Ви!", "Катруся, вітаю вашу золоту родину з золотим іменинником", "Сергію, Ви робите не менше ніж наші хлопці на фронті!! Низький уклін за працю, мамі - за сина. Разом до Перемоги!", "Дякую за все. Хай збуваються всі мрії. Мирного неба над головою", "Вітаю, Сергій!!! Мирного неба вам і нам всім!!! Божої ласки!!! Залишайтесь таким як ви є!!!" – висловилися користувачі мережі із цього приводу.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Нагадаємо, з Катериною Сергій Притула одружився у 2015 році. Пара виховує двох дітей – 5-річну Соломію та однорічну Стефанію. Також у ведучого від попереднього шлюбу є син Дмитро, який народився 2008 року.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

  • Тим часом Сергій Притула у свій 41-й день народження запустив новий масштабний проект разом з благодійним фондом. Він планує зібрати кошти на купівлю трьох "Байрактарів" для ЗСУ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття