Лайм

Солістка Go_A на концерті в Празі здивувала новим образом: Катерину Павленко не впізнати

Користувачам мережі сподобалося сміливе перевтілення співачки

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко здивувала шанувальників кардинальною зміною іміджу. На європейському музичному фестивалі Metronome Prague, який цьогоріч підтримав Україну окремим благодійним концертом, артистка з'явилася із новою зачіскою та у новому образі.

Катерина вийшла на сцену з довгим волоссям, заплетеним у косу. Нову зачіску вона доповнила сміливим вбранням: напівпрозорою блузою із шкіряними вставками, спідницею з ефектними розрізами на бедрах та масивним взуттям. Знімки з концерту опубліковані на сторінці гурту в Instagram.

Фото: instagram.com/go_a_band

"Прага нам запам‘ятається ось такою. Дякуємо всім, хто був сьогодні з нами! Тільки-но подивіться, якого неймовірного Шума ви заплели!" - говориться у підписі до знімків.

Фото: instagram.com/go_a_band

Користувачам мережі сподобалося сміливе перевтілення співачки. У коментарях вони написали, що нова зачіска личить Катерині, а яскравий образ - просто щось приголомшливе.

Фото: instagram.com/go_a_band

"Боже, Катя, богиня!", "Просто вогонь! Чудові фото", "Катя, цей образ неймовірний", "Вам дуже личить такий стиль. Просто супер", "Але вбрання Катя надто гарне. Мені подобається твій стиль", "Катерині дуже гарно з такою зачіскою", "Вау! Образ просто бомба!", "Катя в цьому образі просто неймовірна", "Яка ви магічна", "Катруся гарнішає з кожним днем", "Катю, вам дуже пасує така зачіска", - висловилися фанати із цього приводу.

Фото: instagram.com/go_a_band

Катерина Павленко - українська співачка, фольклористка, композиторка, солістка гурту Go_A. Фіналістка Національного відбору 2020 з піснею "Соловей". Представниця України на 64-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Нідерландах з піснею "Шум", де посіла у фіналі 5-те місце, а за підсумками глядацького голосування - 2-ге місце. У червні 2021 року виконавиця увійшла в топ-100 найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус", де зайняла 10-е місце.

Фото: instagram.com/go_a_band

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською