Лайм

Чому це так приваблює? Злата Огнєвіч висловилася про новий "тренд" фотографуватися на знищеній техніці

Співачка зізналася, що їй моторошно та гидко на це дивитися

Українська співачка Злата Огнєвіч негативно висловилася про нове "захоплення" українців - фотографуватися на тлі знищенної російської техніки. Артистка не розуміє, чому ворожі танки так приваблюють людей, адже вони принесли в Україну смерть та розруху.

Свою позицію виконавиця висловила в Instagram-історіях. Вона розповіла, що нещодавно з сестрою гуляла центром Києва і натрапила на виставку військової техніки РФ, розбитої українськими бійцями. На тлі експонатів гості заходу роблять фото, стрибають діти.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Мені моторошно на це все дивитися. Мені гидко. Наприклад, я не хочу фотографуватися на тлі цієї обгорілої техніки, яка принесла смерть, в якій хтось згорів, загинув. І там частини цього згорілого тіла залишилися у вигляді попелу... Я не розумію, що в цьому прикольного. Може я чогось не розумію?", - звернулася зірка до підписників і запропонувала висловити свою думку.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Пізніше співачка поділилася скріншотом із відповідями, частина з них порадувала зірку.

"Зважаючи на ваші відповіді на рахунок фото на тлі обгорілої техніки, я не одна думаю, що це гидко, бридко і огидно. І мені дуже приємно знати, як багато у мене однодумців. Дякую вам, ви класні", - сказала Злата.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Виставка знищеної російської техніки відкрилася на Михайлівській площі у Києві 22 травня. Серед експонатів - танки Т-72, залишки БМД, бронеавтомобіля "Тигр" та автомобіль радіоелектронної боротьби. За словами кореспондента "Апострофа", десятки городян та гостей столиці розглядали знищену українськими військовослужбовцями техніку ЗС РФ незважаючи на негоду.

Фото: Апостроф/R.Petushkov

  • Раніше Злата Огнєвіч підтримала дівчат, які продають пікантні фото задля підтримки ЗСУ. Співачка назвала цю ідею крутою та креативною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії