Лайм

Немає слів: Цибульська заступилася за Наталку Денисенко, яку розкритикували за відпочинок у Туреччині

Співачка висловила свою думку з цього приводу

Українська акторка Наталка Денисенко разом із сином вирушила до Туреччини, через що її розкритикували шанувальники. У відповідь на stories зірки з відпочинку люди почали цікавитися, чи не соромно їй насолоджуватися відпусткою, поки в Україні триває війна.

"Ні, тому що до війни я назбирала гроші і можу деякий час жити. Тому що мій чоловік у ЗСУ. Тому що я весь час війни займалася волонтерством. Бо я хочу, щоб моя дитина і я хоч на мить відпочили та були здорові, щасливі", - відповіла на хейт Денисенко у Instagram.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Не залишилася осторонь і українська співачка Оля Цибульська. Артистка прокоментувала ситуацію та заявила, що людям варто було б бути добрішими один до одного.

"Я читала новини і побачила статтю про те, що Наталка Денисенко зараз знаходиться в Туреччині зі своєю дитиною в готелі. Вона проводить там літній час зі своїм малюком. Зайшовши в коментарі, я прочитала купу хейту. Люди пишуть: "Як ти маєш право зараз відпочивати, коли в Україні війна? Може ти ще фото викладеш?". Людей не цікавить, наприклад, навіть те, що чоловік Наталки зараз на передовій, в складі ЗСУ захищає нас з вами, в тому числі тих, хто пише ці коментарі", - сказала Цибульська.

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Я от просто хочу запитати: треба вмерти, щоб тобі співчували?! Щоб тебе розуміли і приймали твоє життя?! Чи як треба себе поводити? Просто слів немає!" - додала виконавиця.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Фото: instagram.com/cybulskaya

Нагадаємо, Наталка Денисенко заміжня за своїм колегою Андрієм Федінчиком, який зараз захищає Україну в лавах ЗСУ. У соцмережах вона не приховує, що важко переживає розлуку з коханим, а коли парі вдається побачитися, акторка ділиться у блозі зворушливими романтичними кадрами.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Наталка Денисенко - українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. В квітні 2017 року вийшла заміж за Андрія Федінчика. Пара відіграла три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Вони познайомилося під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. Виховують сина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil