Лайм

Удачі з імпортозаміщенням: Остапчук висміяв російського співака-пристосуванця Іраклі

Ведучий відреагував на нову версію пісні пропагандиста

Український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розповів про погрози батька колишньої дружини, висміяв російського виконавця Іраклі. Пропагандистський артист дав концерт в Єкатеринбурзі, де змінив слова в своєму хіті "Лондон-Париж".

Співак знайшов спосіб пристосуватися до нових умов життя в країні-агресорці РФ та продемонстрував наглядний приклад "імпортозаміщення". "Справа в тому, що в нас імпортозаміщення почалося, тому не політкоректно… Тому я пропоную переграти пісню !"Лондон-Париж" в "Волга-Іртиш". Ви зі мною?" – поцікавився у слухачів пропагандист.

Фото: Wikimedia

"Було "Лондон-Париж" стало "Волга-Іртиш". Удачі з імпортозаміщенням", - відреагував на це Остапчук та опублікував в Instagram відповідне stories.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Не залишився осторонь цієї заяви ще один український телеведучий. Слава Дьомін також прокоментував "Волгу-Іртиш" у соцмережах.

"Співак Іраклі перейменував свою пісню "Лондон-Париж" в "Волга-Іртиш", тому що стара назва не відповідає вимогам політичної коректності. У такому варіанті він виконав її на концерті в Єкатеринбурзі. А ми колись дружили…." – написав Дьомін.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Іраклі (повне ім’я - Іраклій Пірцхалава) - російський співак і радіоведучий грузинського походження, колишній учасник російської "Фабрики зірок". В кінці 2004 року випустив свій дебютний альбом під назвою "Лондон-Париж". Того ж року отримав премію "Золотий грамофон" за цю композицію. Одружений, має двох синів – Іллю та Олександра.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили представники ТЦК та висловився про мобілізацію