Лайм

Неймовірний день: після повернення в Україну Тоня Матвієнко показала, як проводить час із родиною

"Такі емоції запам'ятовуються назавжди"

Українська виконавиця Тоня Матвієнко нещодавно повернулася додому з Великобританії, куди виїхала з донькою через війну в Україні. Про свій приїзд вона повідомляти не стала, натомість влаштувала для близьких зворушливий сюрприз. І тепер зіркова родина намагається якомога більше часу проводити разом.

На своїй сторінці в Instagram артистка оприлюднила серію фото, які були зроблені під час сімейної прогулянки. Разом з доньками – Уляною та Ніною – і чоловіком, співаком Аресом Мірзояном, Матвієнко вже встигла покататися на конях.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Неймовірний день. Такі емоції запам'ятовуються назавжди", - говориться у підписі до знімків. На фото родина позує з усмішками на обличчях та виглядає щасливою.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Шанувальники у коментарях під публікацією залишили безліч компліментів, а також побажали родині насолоджуватися кожним моментом, який вдається провести разом.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Донька пари НінаФото: instagram.com/tonya_matvienko

Перша донька співачки УлянаФото: instagram.com/tonya_matvienko

Тоня з доньками пробула за кордоном кілька місяців. 6-річна Ніна за цей період навіть встигла повчитися в британській школі.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко - українська співачка та акторка, Заслужена артистка України. Першу донька Уляну народила в листопаді 1998, а другу - Ніну, від Арсена Мірзояна, в січні 2016 року. З музикантом на той момент артистка не була у шлюбі. Пара узаконила стосунки в червні 2017 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil