Лайм

У Британії пам'ять Єлизавети II вшанували в'язаними фігурками королеви: зворушливі фото

Люди поділилися своїми творіннями у мережі

Після звістки про смерть Єлизавети II тисячі британців прийшли до Букінгемського палацу, щоб вшанувати її пам'ять і покласти квіти. Окрім цього, люди знайшли ще один спосіб висловити вдячність королеві за 70 років правління – вони створили в’язані фігурки монархині, які тепер можна побачити на вулицях.

У соціальній мережі Twitter люди публікують фото своїх творінь. "Близькі сусіди королеви із села Баллатер вшановують її пам’ять в’язаними виробами", - говориться у підписі до одного зі знімків.

Фото: twitter.com

Люди створюють "іграшкову Єлизавету" у яскравих вбраннях, таких, які вона любила носити за життя, із улюбленими коргі поруч, а також вказують роки життя монархині: 1926-2022.

Фото: twitter.com

У коментарях деякі користувачі мережі висловили занепокоєння через те, що може початися дощова погода і фігурки зіпсуються. Вони додали, що через це вироби невдовзі доведеться прибрати з вулиць і перемістити у більш підходяще місце для зберігання.

Фото: twitter.com

Також юзери були вражені побаченим та зазначили, що кожна фігурка виглядає справді по-особливому: "Як це мило", "Вони всі виглядають чудово", "Це дуже красиво", "Мені подобається", "Кожен виріб - унікальний", "Баллатер - гарне село".

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Баллатер - село в графстві Абердиншир, Шотландія, розташоване на річці Ді. Баллатер є центром для туристів, місце відоме своєю смачною джерельною водою, яку раніше навіть використовували в лікувальних цілях. Тут проживає понад 1400 жителів. Замок Балморал, будинок відпочинку британської королівської родини, знаходиться за 7 миль (11 кілометрів) від селища. Після смерті королеви кортеж із її труною проїхав через Баллатер дорогою до Единбурга.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil