Лайм

Скрізь сидять окупанти: Катя Осадча поділилася враженнями від поїздки в Фінляндію

Телеведуча не розуміє, чому фіни продовжують пускати росіян

Катя Осадча знаходиться у Фінляндії на зйомках українського епізоду найпопулярнішого місцевого шоу The song of my life. У Гельсінкі телеведуча зустріла купи росіян, які зіпсували їй враження про країну.

Про це знаменита українка розповіла у себе в Instagram. Ведуча опублікувала кілька "історій", у яких поділилася емоціями від подорожі. За словами зірки, у столичному аеропорту, кафе та просто на вулицях дуже багато громадян країни-окупанта, які втекли до Фінляндії з РФ після оголошення часткової мобілізації.

Фото: instagram.com/kosadcha

"З мінусів - купа росіян", - поділилася Осадча, зазначивши, що у місті ніде навіть спокійно поїсти - скрізь сидять окупанти. Телеведуча вже навчилася відрізняти фіна від рашиста.

"У росіянина очі срущого пса (песики вибачте, що з вами порівнюю тих тараканів). Перелякані, але з надією, що у них в Європі якось розрулиться. Питання одне - якого фіни їх досі пускають? Якщо я не вчеплюсь нікому в горло, буде дивом", - зазначила Катерина.

Фото: instagram.com/kosadcha

Новий випуск The song of my life буде присвячено Україні. Спецвипуск записаний українською мовою та покликаний познайомити якнайбільше людей з нашою культурою, яка в умовах війни стала потужною зброєю. Серед учасників – Надя Дорофєєва, Тарас Тополя, Тимур Мірошниченко та інші. Катя Осадча запрошена у ролі ведучої.

Фото: instagram.com/media.1plus1

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля