Лайм

Сталося в тилу: актор та боєць ЗСУ Павло Алдошин потрапив у ДТП

Його мотоцикл зіткнувся на дорозі з лосем

Український актор, а нині й боєць ЗСУ Павло Алдошин розповів про аварію, яка сталася днями. ДТП спровокував лось, який раптово вибіг на дорогу. Артист із перших днів російського вторгнення захищає Україну на фронті, і аж ніяк не очікував, що травмується в тилу.

Про дорожню пригоду зірка фільму "Снайпер. Білий ворон" повідомив у себе в Instagram. Актор заспокоїв шанувальників, що він сильно не постраждав, а ось його мотоцикл зазнав серйозних пошкоджень і відновленню не підлягає.

Фото: instagram.com/paldoshyn

"Так от про лося. Він мене знайшов. Я не розумію, яким чином, але це сталося в тилу. В тилу, Карл! Короче, лось зник. Відповідальність на ньому. Моє тіло норм. Мот на смітник. Швидкість 67 км/год, я не гонщик, якщо що. Чекаю на УЗД, тому що всередині якісь негаразди", - написав Павло.

Фото: instagram.com/paldoshyn

Павло Алдошин – український актор, родом із Херсонської області. Частина сім'ї артиста – брати, сестри, дідусь – перебувають в окупації.

"Це їхній свідомий вибір. Вони від початку не захотіли їхати, незважаючи на попередження (мої та родичів, які встигли виїхати), - розповідав актор в інтерв'ю УНІАН. На евакуацію погодилася лише мама Павла.

До лав ЗСУ Алдошин записався у перші дні повномасштабної війни. За його словами, він не сумнівався в тому, щоб йти захищати Україну від окупантів.

"Це було для мене цілком зрозумілим, необхідним і єдино важливим у цей час. Тому я подзвонив людям, які в цьому розуміються, і дізнався, що мені робити", - розповідав актор.

Фото: instagram.com/paldoshyn

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео