RU  UA

Дізнатися

Викликали навіть саперів: Ірма Вітовська розповіла, як її будинок постраждав під час окупації

Ремонт житла закінчили лише нещодавно

У період бойових дій та окупації Київщини багато людей втратили свої домівки, і зірки – не виняток. Від будинку Валерія Харчишина у Гостомелі залишилася лише піч, особняк Ірини Білик у селі Березівка пограбували росіяни, квартиру батьків Олі Цибульської в Ірпені розбомбили. Майно актриси Ірми Вітовської також постраждало. В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" вона розповіла про збитки.

Фото: facebook.com/irmcya

"Викликали навіть саперів, щоб перевірити ділянку. Ми не знали, що там прилітало. Ми ось тільки зараз закінчили роботи з ремонту. Тому що осколки та шибки всі залишилися. Потрібно було все латати, латати дах", - каже Вітовська.

Читайте на тему: "Користувалися моїми речами": солістка KAZKA згадала, як окупанти жили в її будинку.

При цьому сім'ї вдалося зберегти найважливіші речі з домашньої колекції – золоті медалі сина, фотографії, шкільні альбоми, розстріляний "Кобзар", який друзі з Попасної подарували їм у 2014 році, раритетні ордени УПА.

Фото: facebook.com/irmcya

Набагато більше за зруйнований будинок Ірму Вітовську вразила реакція сина на війну в Україні. Її актриса назвала драматичною та дорослою. 28 березня Оресту виповнилося 11 років, і він вирішив зберегти свічки, які мама поставила йому в торт. Хлопчик сказав, що показуватиме ці свічки своїм дітям і розповість, як святкував день народження під час війни.

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"