Лайм

85-річного короля Норвегії Гаральда V госпіталізували з інфекцією: що відомо

Монарх давно має проблеми зі здоров'ям

Король Норвегії Гаральд V, чия дочка Марта Луїза зреклася королівського життя, щоб жити у шлюбі з самозваним шаманом, потрапив до лікарні. 9 грудня палац повідомив, що 85-річного монарха госпіталізували з інфекцією. Наразі він перебуває у лікарні в Осло у стабільному стані.

"У короля було діагностовано інфекцію, яку необхідно лікувати внутрішньовенними антибіотиками, і тому він залишиться в лікарні на кілька днів", - йдеться у заяві.

Король Норвегії Гаральд V та королева Соня Фото: instagram.com/detnorskekongehus/

Здоров'я короля Гаральда давно викликало занепокоєння публіки. На початку 2022 року він переніс операцію на нозі, після чого захворів на COVID-19. У серпні він знову потрапив до лікарні через інфекцію. Останнім часом голова норвезького престолу пересувався з двома тростинами.

Читайте на тему: Норвегія допоможе Україні з відновленням: озвучено солідну суму.

Фото: instagram.com/detnorskekongehus/

У 2003 році короля прооперували у зв'язку з раком сечового міхура, а у 2005 році зробили ще одну операцію через проблеми із серцевим клапаном. Його син, наслідний принц Гокон, кілька разів брав на себе обов'язки короля.

Король Гаральд та його син, наслідний принц Гокон Фото: instagram.com/detnorskekongehus/

Гаральд V зійшов на трон у 1991 році, його дружина королева Соня – не дворянського походження. У їхньому шлюбі народилося двоє дітей: кронпринц Гокон та принцеса Марта Луїза.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували