RU  UA

Дізнатися

Наше спільне рішення: Даша Квіткова і Нікіта Добринін оголосили, що вони не разом

Пара не живе разом із початку січня

Даша Квіткова та Нікіта Добринін, які стали парою у 9 сезоні шоу "Холостяк", одружилися і дали життя синові Леву, оголосили про розставання. Про це кожен з них розповів на своїй сторінці в Instagram, а Квіткова також розкрила свою історію в інтерв'ю Маші Єфросініної.

"Ми не разом. Не буде брудної білизни та пошуку винних. У нас росте син і ми робимо все, щоб залишитися просто у здорових батьківських стосунках, - написала Дар'я. - Я буду вдячна за розуміння та повагу до рішення, яке ми прийняли. Прийняли не для вас, а для себе та свого подальшого життя".

Фото: instagram.com/kvittkova/

"Бути зараз окремо – це наше спільне рішення. Це життя, нічого критичного не сталося. Вірю, що цей етап ми зможемо пройти гідно", – додав Добринін.

Причиною розлучення Квіткова назвала перенасичення одне одним, а також свою роботу блогерки. Після чергової сварки телеведучий переїхав із дому, в якому вони жили разом із сином.

Читайте також: Нерви даються взнаки: Даша Квіткова здивувала сильним схудненням.

"Ми з Нікітою вже півтора тижні не живемо разом. Він не зник повністю, бо у нас півторарічна дитина. Учора ми ходили разом вибирати садочок. Але між нами зараз лише батьківські стосунки. Ми роз'їхалися, - розповіла дівчина. - Ми були разом 24 на 7, не розлучалися ніколи. Ми просто в якийсь момент зрозуміли, що дуже перенаситилися одне одним. У нас стала дуже різна швидкість. Я лечу "попереду всієї планети", а у нього трохи інша швидкість. Нам це заважає у відносинах. На фоні цього ми одне одного морально задушили".

Фото: instagram.com/kvittkova/

Також Добриніну не подобалося, що дружина багато працює і не приділяє йому достатньо уваги.

"Я багато працюю і, можливо, є моя вина, що я цьому приділяю дуже багато часу. А йому це не подобалося. Я розривалася між чоловіком, сином, самою собою, роботою. І мене не вистачало. На нього не вистачало. Так і почалося", - констатувала вона.

Поки що Квіткова та Добринін не подавали документи на розлучення. Пара разом ходить до сімейного психолога, аби побудувати здорові стосунки батьків свого сина. Кохання також не пішло, але в цих відносинах обом було боляче.

"Зараз я не вірю, що дистанція може все налагодити, - зізналася вона. - Ми ходитимемо до психолога, щоб закрити питання та побудувати здорові стосунки батьків нашого сина. Поки що я не допускаю варіанта, що ми зійдемося і будемо разом".

Читайте також: Нерви не дають, щоб це сталося: Даша Квіткова розповіла про спроби вдруге завагітніти.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Лише місяць тому пара хотіла другу дитину, а на Новий рік Нікіта подарував дружині дуже дорогу каблучку BVLGARI. Також у 2022 році під час повномасштабної війни Квіткова та Добринін повінчалися.

"Ми закриватимемо всі питання з психологом. У цей час і я і Микита можемо зрозуміти, що не хочемо повертатися в ці стосунки", - пояснила блогер.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Певица Лавика создала свою группу, занимается психотерапией и волонтерской деятельностью – что известно о жизни артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 апреля свой 4-й день рождения отмечает младшая дочь Натальи Могилевской, которую певица со старшей сестрой удочерила во время войны

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букингемский дворец сообщил, что британский король Чарльз III, который лечится от рака, возвращается к своим королевским обязанностям