RU  UA

Дізнатися

Imagine Dragons оригінально підтримали Україну через звернення до пасажирів літака

Відомі музиканти закликають донатити на допомогу українцям

Американський гурт Imagine Dragons з перших днів повномасштабного вторгнення РФ підтримує Україну. У липні 2022 року колектив став послом UNITED24 і тепер ще допомагає зі збором коштів для нашої країни.

Днями Ден Рейнольдс разом із учасниками своєї команди записав звернення до пасажирів українського літака SkyUp&UNITED24. "Всім привіт! З вами Imagine Dragons, посли UNITED24. Бажаємо приємної подорожі на борту цього спеціального літака, на створення якого надихнула українська мужність", - звучить тепер на борту.

Фото: instagram.com/imaginedragons

Відомі музиканти не лише вітають пасажирів, а й розігрують два квитки на будь-який свій концерт, які можна використати до кінця 2025 року. Взяти участь у розіграші зможуть ті, хто до 13 лютого зробить донати через UNITED24 – платформу для допомоги Україні.

Зазначимо, що літак SkyUp вже здійснив 43 рейси до 14 аеропортів у Франції, Португалії, Естонії, Румунії, Латвії, Польщі, Швеції, Молдові, Єгипті та Тунісі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від UNITED24 (@u24.gov.ua)

"Ми дуже вдячні за цю підтримку і віримо, що одного разу гурт запише особливе привітання – пасажирам першого рейсу до Києва", – прокоментувала координатор UNITED24 Ярослава Гресь.

Читайте також: Припиніть бомбити мирних жителів України: Стівен Кінг написав нове послання росіянам.

Нагадаємо, у червні 2022 року гурт Imagine Dragons виступив у Празі, і під час виконання пісні "Walking the wire" соліст підняв український прапор. Наступного місяця Ден Рейнольдс знову виступив у Чехії та виголосив зі сцени емоційну промову, яку присвятив "чудовим людям України".

"Так багато з них втратили домівкм, невже це 2022 рік? Чому досі йде війна, чому діти помирають, чому ми не можемо зробити більше, ніж заспівати? Я почуваюся безпорадно, - сказав соліст Imagine Dragons. - Я читав ваші листи Я знаю, що ви тут. Ця пісня для вас. Нехай ваші родини будуть у безпеці і настане мир, який побачать ваші діти".

Фото: instagram.com/imaginedragons

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil