RU  UA

Дізнатися

Дочекаюсь, коли буде безпечно: дружина Бєднякова розповіла, чому не повертається в Україну

Настя Коротка з двома дітьми живе у США

Після початку повномасштабної війни вагітна дружина Андрія Бєднякова Анастасія Коротка виїхала до США разом із 7-річною дочкою Ксенією. За кордоном жінка народила сина, якого назвали Остапом.

Зараз хлопчик має лише американське громадянство, але в інтерв'ю Славі Дьоміну Анастасія заявила, що обов'язково змінить його на українське, як тільки сім'я вирішить повертатися додому. Поки що таких планів немає: дружина телеведучого хоче, щоб в Україні було повністю безпечно.

Фото: https://www.instagram.com/nastyakorotkaya/

Не впливає на її рішення залишатися в США і висока вартість життя: разом із двома дітьми перебування там обходиться у 6 тисяч доларів на місяць.

"У нас є заощадження, ми можемо поки що дозволити собі жити. Не чесно брати допомогу у країни і забирати її у тих, хто потребує, якщо у нас є кошти", - каже Коротка.

Також сім'я не оформляє біженство, щоб мати можливість у будь-який момент залишити США та вирушити до України. Інакше протягом двох років вони не змогли б виїхати за межі країни.

Читайте також: Знаю один інсайд: Анатолій Анатоліч розповів, чому повернув родину в Україну з Франції.

"Ми, напевно, навряд чи виїжджали б, якби я не була вагітна. Якби ми були просто вдвох з Андрієм, ми б взагалі не виїхали. Але коли є діти... мені стрьомно. Я зрозуміла, що дочекаюся, коли буде відносно безпечно, щоб я знала, куди я везу дітей, - каже вона. - Якщо є можливість на даний момент бути в безпеці моїм дітям, вони будуть у безпеці. Коли не буде такої можливості, вони повернуться до будь-якого Києва. Поки будемо там, де ми є. Переїдемо в квартиру подешевше, [якщо забракне грошей]".

Фото: https://www.instagram.com/nastyakorotkaya/

Раніше аналогічну позицію висловлював і сам Бєдняков. "Якщо є варіант та кошти для того, щоб твоя дитина була за кордоном і не чула цих сирен, то я як батько хочу, щоб вона залишалася там", - говорив телеведучий.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Украину впервые с 2014 года приехала представительница королевской семьи герцогиня Эдинбургская - что известно о ее поездке, фото

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показал новое фото с фронта и сообщил, что сейчас вместе с побратимами защищает город Часов Яр в Донецкой области

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Снежана Егорова прокомментировала проукраинскую позицию своей дочери Стаси Ровинской – ведущая заявила, что та не знает жизни