RU  UA

Дізнатися

Маша Єфросиніна привітала чоловіка з днем народження і показала його фото на фронті

"Тепер я знаю, як це - панічно боятися та пишатися одночасно…"

Тимур Хромаєв, чоловік телеведучої Маші Єфросініної, захищає нашу країну від російських окупантів, як і багато інших українців. У червні минулого року він вступив до добровольчого загону, який прикріплений до ЗСУ. Про рішення свого обранця піти на фронт Єфросиніна розповіла підписникам не так давно.

23 березня, у день народження Хромаєва, телеведуча привітала його зворушливим словами, а також показала фото чоловіка із фронту. Відповідний пост з'явився на сторінці зірки в Instagram.

Тимур ХромаєвФото: instagram.com/mashaefrosinina

"З днем народження, мій Тимуре! Тепер я знаю, як це - панічно боятися та пишатися одночасно…", - йдеться в публікації знаменитості.

Читайте також: Коля Сєрга і його тато святкують день народження в один день: обидва служать у ЗСУ.

На першому фото чоловік постав перед камерою у сонцезахисних окулярах та сорочці. Тоді як на другому кадрі – у військовій формі.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Шанувальники приєднались до вітань та у коментарях під постом залишили для іменинника теплі слова: "Мої вітання захиснику! Хай його Господь оберігає!", "Вітаю захисника та чудового чоловіка", "Який красивий Ваш Тимур! Вітання!", "Здоров‘я міцного, хай янгол-охоронець оберігає", "З Днем народження! Нехай скоріше настане Перемога", "Дякую Вашій родині! Дякую Вашому чоловіку! Вітання йому!", "Божих благословінь, рясних, щедрих!", "Так і живемо, Маріє! З іменинником", "Божої опіки йому", "З днем народження! Дякую за мужність!".

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружилися у 2003 році. До вторгнення обранець зірки займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Разом пара виховує двох дітей - дочку Нану та сина Олександра.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность