RU  UA

Дізнатися

Дешевше жити неможливо: донька Олі Полякової розповіла, скільки грошей витрачає в Британії

Дівчина назвала точну суму

18-річна дочка Олі Полякової Маша у минулому році стала студенткою лондонського університету, і там вона нині здобуває музичну освіту. Раніше мама дівчини розповідала про їхнє спілкування на відстані, а цього разу старша дитина артистки поділилася деталями про витрати у чужій країні.

У інтерв’ю Славі Дьоміну Маша зізналася, що кожного місяця витрачає у Британії близько тисячі фунтів (45 тисяч гривень). Вона зазначила, що на меншу суму за кордоном прожити просто неможливо, оскільки все дуже дорого.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

"У мене це виходить мінімум тисячу фунтів. Тут на меншу суму просто неможливо вижити. Я живу в гуртожитку, його теж треба оплачувати. Але в мене дуже гарно склалося, що я вступила на безкоштовну програму для українців, тому в мене все круто з цим", - сказала вона.

Читайте також: Елітний будинок в гарному районі: Оля Полякова розповіла про продаж нерухомості в Росії.

Донька відомої виконавиці не приховує, що від деяких речей все ж довелося відмовитися. Наприклад, від таксі, походів до магазинів та ресторанів, хоча в Україну ці речі були для Маші звичними.

"По-перше, я відмовилася від таксі. Я завжди їздила у Києві на таксі, тут я цього не роблю, тому що дуже дорого. По-друге, це ресторани та магазини. Я дуже часто шопилась в Україні, могла зайти до якогось магазину, щось собі придбати, тут я цього теж не роблю", - пояснила дівчина.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Нагадаємо, Маша Полякова – старша донька Олі Полякової, яка з'явилася у шлюбі співачки з бізнесменом Вадимом Буряковським. Також подружжя виховує 12-річну доньку Алісу.

Маша пішла стопами матері. Вона з дитинства захоплюється музикою, і вже у підлітковому віці створила свій панк-гурт "Шви". Полякова підтримує дочку і каже, що у неї вже зараз шансів на успіх набагато більше, ніж було колись у неї самої на початку кар'єри.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Дівчина мріяла навчатися в музичному коледжі Берклі в Бостоні, але через війну зіркова мати не мала можливості оплачувати дороге навчання в США. Тоді вона подала документи до лондонського вишу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования