Лайм

Які продукти втрачають свій смак в холодильнику: їх треба зберігати інакше

Запам'ятайте цей невеликий перелік

Багато господинь дивуються, чому навіть найневибагливіші овочі та фрукти втрачають свої насичені аромати, висихають або покриваються пліснявою навіть у холодильнику. І якщо ви вже знаєте, як зберігати там яйця, щоб вони залишалися свіжими довше, а також лимони, візьміть собі на замітку невеликий список продуктів, які втрачають свій смак у холодильнику. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Картопля

Картоплю слід зберігати в прохолодному темному місці, але не в холодильнику, так як холод може призвести до більш швидкого перетворення крохмалю на цукор, що може вплинути на його смак та текстуру.

Фото: pixabay.com

Цибуля

Цибулю потрібно зберігати в прохолодному, сухому, добре провітрюваному місці, але не в холодильнику, так як волога може призвести до того, що вона стане м'якою і запліснявіє.

Фото: pixabay.com

Часник

Часник слід зберігати в прохолодному, сухому місці, а не в холодильнику, оскільки волога та холод можуть призвести до того, що він проросте і стане гумовим.

Фото: pixabay.com

Мед

Мед слід зберігати при кімнатній температурі в темному прохолодному місці, а не в холодильнику, тому що на холоді він може кристалізуватись і стати густим та зернистим.

Фото: pixabay.com

Читайте також: 5 продуктів, які не варто морозити на зиму – ні смаку, ні вітамінів.

Помідори

Томати можуть втратити свій смак та текстуру при зберіганні в холодильнику. Найкраще зберігати їх при кімнатній температурі, поки вони не дозріють, а потім з'їсти або використати протягом декількох днів.

Фото: pixabay.com

Хліб

Хліб може підсохнути і швидше зачерствіти у холодильнику. Натомість зберігайте хліб при кімнатній температурі в хлібниці або герметичному контейнері.

Фото: pixabay.com

Авокадо

Авокадо може довше дозрівати в холодильнику, тому краще зберігати його при кімнатній температурі, поки воно не дозріє, а потім з'їсти або використати протягом дня або двох.

Фото: pixabay.com

Цікаві новини для вас:

  1. Страви з варених яєць на Великдень: що приготувати на святковий стіл.
  2. Як носити брючний костюм із кросівками: Анна Богдан показала тренд 2023 року.
  3. Який манікюр зробити на Великдень: ідеї ніжних та яскравих дизайнів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі