RU  UA

Дізнатися

Трубку не бере: Юрій Горбунов прокоментував зникнення Олега Винника під час війни

Співак ігнорує навіть колишніх друзів

До початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник вважався зіркою "першого ешелону", збирав повні зали та був суддею найпопулярніших вокальних телешоу. Після 24 лютого 49-річний співак зник із публічного простору, а остання публікація в його соцмережах датована 24 квітня 2022 року.

Деякі артисти і телеведучі, включаючи Олю Полякову та Мілу Єремєєву, говорили про хворобу Олега Винника. Він нібито підтримує Україну, але "взяв перерву" у зв'язку зі здоров'ям. Інші колеги співака, а також багато його фанатів розчарувалися через повне мовчання. Серед них - Юрій Горбунов, який розповів про невдалі спроби зв'язатися з Винником в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

"Я не знаю де Олег Винник і що з ним. Ми друзі. Просто треба було якось пояснити все це. Ну не можна зникати, - висловився Горбунов. - Я не знаю, де він. Я намагвся [дізнатися]. Один каже, що там, інший - там. Але Олег трубку не бере. Сто разів ти дзвонити не будеш. Просто мені здається, якось треба інакше".

Разом із Олегом Винником неприємно здивував Горбунова і Влад Яма, який виїхав із країни у перший день повномасштабного вторгнення. Шоумен сумнівається, що танцівник повернеться в Україну після війни.

Читайте також: Весело живеться: Влада Яму розкритикували за фото з вечірки у Майамі.

"Знаючи їхні характери, знаючи їхні вчинки до війни, якось це все, напевно, мало бути інакше", - каже він.

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

Не став Горбунов заперечувати і те, що серед зниклих під час війни зірок опинився і його кум Потап (Олексій Потапенко).

"Я б дуже хотів, щоб він повернувся в перший ешелон артистів. Я його добре знаю і дуже люблю. Він добра людина, дуже тонка і творча. Він любить епатаж, і епатаж іноді вилазить боком. Те, що цей епатаж не завжди коректний у даних умовах, це зрозуміло, - висловився Юрій. - Він зник, це факт. Як із цього виходити, я не знаю. Я думаю, що Льоша вийде з цього".

Раніше Потап вперше відреагував на чутки про розлучення з Настею Каменських.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"