Лайм

Учасниці дуету ANNA MARIA висловили свою позицію щодо війни і нарешті відповіли "Чий Крим"

Співачки записали відеозвернення

Учасниці українського дуету ANNA MARIA у 2019 році потрапили у гучний скандал через те, що не змогли дати відповіді на запитання про те, чий Крим. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну сестри Марія та Анна Опанасюк стали виступати перед українськими військовими, але в мережі не вірять, що співачки їздять "піднімати бойовий дух" та вважають їх колаборантками.

Виконавці записали спільне відео, в якому вперше публічно висловили свою позицію щодо війни. Ролик ANNA MARIA опублікували в Instagram.

Фото: instagram.com/annamariaduet

Анна та Марія поскаржилися, що з моменту скандального випадку минуло вже кілька років, а деякі люди досі називають їх зрадницями та проросійськими співачками. А після одного з концертів для бійців ЗСУ розпочалася нова хвиля хейту в їхній бік.

"Ми хочемо сказати, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ми одразу підтримали на 200% Україну, засудили російську агресію. Ті, хто за нами стежать, бачать, щоб ми давали, даємо і будемо давати безліч благодійних концертів по всій країні і не тільки: для дітей, переселенців, у лікарнях, шпиталях, у військових частинах. Це наша позиція" - заявили співачки.

Фото: instagram.com/annamariaduet

Також ANNA MARIA нарешті відповіли "Чий Крим".

"Ми хочемо зараз сказати, як ми справді думаємо: Крим - це Україна, інакше бути не може. Був, є і буде Україною. Ми народилися в Україні, це наша батьківщина. І якби ми мали інші погляди, ми, напевно, були би вже не тут, - пояснили артистки. - Але ми тут. Ми тут живемо, народжуємо і виховуємо дітей. Це щось означає? Це про щось говорить?".

Співачки додали, що вони завжди доводили цю позицію своїми діями, бо "понад 10 років пишуть пісні українською".

Фото: instagram.com/annamariaduet

Анна та Марія також відповіли на закиди, що їхні батьки живуть у Криму та працюють з окупантами.

"Ми не повинні відповідати за своїх батьків. Наші батьки – це окремі люди, у них своє життя. А ми – окремі люди, дорослі люди, нам не по 10 років, у нас своє власне життя. І ми повинні відповідати лише за свої власні вчинки. І за ці вчинки ми відповідаємо і нам не соромно за них. Тому що це гідні вчинки, які, можливо, зараз підтримують країну", – емоційно сказали співачки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ANNA MARIA (@annamariaduet)

Мама Анни та Марії Лариса Опанасюк в анексованому Криму обіймає посаду омбудсмена. До цього вона була заступником окупаційного голови Криму Сергія Аксьонова. У 2014 році була нагороджена медаллю Міноборони РФ "За повернення Криму".

Батько дівчат – суддя Верховного суду Криму у відставці, проти якого Генпрокуратура порушила справу про держзраду.

Нагадаємо, що скандал навколо дуету ANNA MARIA спалахнув у лютому 2019 року під час їхньої участі в Нацвідборі на "Євробачення". На запитання журналіста про те, що ж трапилося з Кримом співачки сказали: "Насправді Крим залишився Кримом. Те саме море, ті ж гори, те саме повітря.... Мені здається, Україна втратила Крим. Це наша думка" .

Але журналіста не задовольнила така відповідь дівчат, і він запитав безпосередньо: чи відбулася окупація Криму, яка є частиною України.

"На це питання ми просто не відповідатимемо, оскільки ми не є політиками, ми не є членами секретаріату президента, щоб відповідати вам на такі складні політичні питання", - сказали Анна та Марія.

Фото: instagram.com/annamariaduet

Раніше мати скандального дуету ANNA MARIA видала "перл" про Крим : у мережі обурюються.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ