Лайм

Алек Болдвін відмовився платити компенсацію родині українки, яку застрелив на зйомках

Адвокати актора вважають, що рідні Галини Хатчінс хочуть "нажитися на її смерті"

У 2021 році на зйомках вестерну Rust ("Іржа") Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Хатчінс. У бутафорському пістолеті актора була справжня куля, яка потрапила в груди кінематографістки родом з України. 41-річну жінку доправили до лікарні гелікоптером, але врятувати її не вдалося.

Болдвін врегулював питання компенсації з чоловіком Галини Меттом Хатчінсом, який нині сам виховує їхнього 10-річного сина. Проте залишилася у покійної ще одна родина – батьки та сестра з України. У лютому 2023 року вони звинуватили Болдвіна та продюсерів фільму в недбалості та навмисному заподіянні емоційного стресу.

Алек БолдвінФото: Getty Images

Представниця родичів Хатчінс заявила, що вони "важко переживали трагедію" під час війни в Україні. Крім того, зі смертю доньки вони втратили фінансову підтримку і не змогли потрапити до США. Сім'я Галини вимагала у Болдвіна компенсацію збитків, але актор відкидає претензії, пише Daily Mail.

За словами знаменитості, батьки та сестра Хатчінс протягом багатьох років до її смерті були дистанційовані від неї "фізично, фінансово та емоційно". Болдвін заявив, що Ольга Соловей, Анатолій Андросович та Світлана Земко подали "хибний" позов лише для "отримання компенсації" за смерть Галини.

Читайте також: Алека Болдвіна звинувачують члени знімальної групи, які бачили, як він застрелив операторку.

"Втрата доньки та сестри, безсумнівно, болюча за будь-яких обставин. Проте позивачі, які були відсторонені від Галини фізично, фінансово та емоційно протягом багатьох років до її смерті, не мають вагомих підстав для позову", - йдеться у судових документах.

Галина Хатчінс Фото: Getty Images

Глорія Оллред, яка представляє батьків і сестру Хатчінс, заявила, що Болдвін "вкотре намагається уникнути відповідальності". Вона додала, що актору все ж доведеться відповідати за свої дії.

Нагадаємо, що Галина Хатчінс була застрелена 21 жовтня 2021 року на ранчо Бонанза-Крік, коли Болдвін репетирував сцену з револьвером. Актор також поранив режисера Джоела Соузу, проте той відмовився від претензій.

У ненавмисному вбивстві звинуватили Алека Болдвіна, а також зброярку фільму Ханну Гутьєррес-Рід. Недосвідчена спеціалістка не перевірила обойму перед тим, як передати бутафорський пістолет акторові. Тепер Болдвіну та Гутьєррес-Рід загрожує до 18 місяців ув'язнення, якщо їх визнають винними у ненавмисному вбивстві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття