RU  UA

Дізнатися

Новий власник замку Пугачової і Галкіна під Москвою перетворить його на елітний морг

Нерухомість придбав шоумен Стас Барецький

Після переїзду до Ізраїлю з РФ Алла Пугачова та Максим Галкін продали елітне житло під Москвою – розкішний замок площею 3000 квадратних метрів. Ходили чутки, що знаменитості отримали за нього 8 млн. доларів, але новий власник назвав справжню суму угоди.

Фото: із відкритих джерел

Скандальний шоумен і колишній учасник гурту "Ленінград" Стас Барецький стверджує, що купив замок Галкіна та Пугачової разом зі своїми колегами по похоронному бізнесу. У коментарі російському пропагандистському виданню він заявив, що за нерухомість заплатив 400 млн рублів (близько 4,9 млн доларів).

У шестиповерховому особняку з 20 кімнатами Барецький планує зробити елітний морг, крематорій і трунову майстерню.

Фото: Wikipedia

Читайте також: Кіркоров пообіцяв поїхати в колготках на передову "заради миру".

"Це я купив замок Алли Борисівни буквально нещодавно, але придбав його не один, а зі своїми колегами з похоронного бізнесу, - сказав він. - Жити там ніхто не збирається. Він буде призначений для нашої еліти. А ще я маю ідею створити на на території маєтку музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про цвинтарі з часів Івана Грозного до наших днів. Ми купили його за 400 мільйонів, торгувалися довго і навіть спілкувалися з онуком Алли Борисівни. У результаті через агента вдалося домовитися на цю суму".

Фото: instagram.com/maxgalkinru/

Нагадаємо, що у Росії Максима Галкіна визнали "іноземним агентом". Гуморист засудив військову агресію РФ і неодноразово висловлювався на підтримку України.

Сама Пугачова не робила різких заяв про війну, але просила визнати її іноземним агентом слідом за чоловіком.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео