Лайм

Руслана на "Євробаченні-2023": менеджерка співачки спростувала її участь у конкурсі

"Жодних демаршів з боку зірки не буде. Вона залишиться у тому форматі, який їй відведуть організатори"

Скандал між українською виконавицею Русланою та організаторами "Євробачення-2023" не вщухає. Нещодавно з'явилася інформація про те, що нібито конфлікт вичерпано і артистка має виступити у фіналі музичного конкурсу наживо з Києва. Однак цю інформацію спростувала менеджерка зірки.

Яна Прядко сказала у коментарі ТСН, що виступ Руслани на міжнародному пісенному конкурсі досі не запланований: "Жодних змін, крім низки консультацій від публікації посту Руслани, не відбулось. Формально глядачі побачать Руслану на екрані, але виступу першої української переможниці "Євробачення-2004" на сцені "Євробачення-2023", як у інших переможців, не буде!".

Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Менеджерка додала, що на момент проведення фіналу Руслана буде знаходитись у Великій Британії, тому ніяк не зможе заспівати з Києва, як про це було зазначено раніше.

Читайте на тему: Мали дуже приємну розмову: Юлія Саніна розповіла, про що спілкувалася з королем Чарльзом.

Переможниця "Євробачення-2004" візьме участь лише у деяких заходах, присвячених конкурсу. "Руслана буде у Великій Британії. Вона має два запрошення і візьме участь в двох сайдівентах, що відбудуться в Ліверпулі і будуть організовані мерією міста-господаря "Євробачення". Це виступ-колаборація з Англійською Національною Оперою 9 травня та участь в проєкті головного партнера "Євробачення" - компанії Тік-Ток "Легенди Євробачення" 12 травня", - зазначила Прядко.

При цьому менеджерка наголосила, що обидві ці події не мають ніякого відношення ні до головної сцени пісенного конкурсу, ні до корпорації BBC, яка виступає організатором заходу в цьому році. "Зрештою самі представники ВВС нам підтвердили, що це активності мерії Ліверпуля, а не організаторів "Євробачення", - пояснила вона.

Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Також Прядко підсумувала, що Україна має лише трьох переможців за всю історію "Євробачення", і не запросити на захід співачку, яка вперше привезла перемогу до України, нелогічно:

"Її запрошують на всі найбільші шоу "Євробачення", бо вона і її пісня дійсно легендарні і улюблені єврофанами. Тому не запросити Руслану на головну сцену у мікс виступів переможців і артистів з України – це реально якось ну дуже дивно. І це питання виникне не лише у єврофанів, але і у артистів, що візьмуть участь у "Євробаченні" також. Бо це не логічно зовсім. Руслана і її перемога 2004 року - це гордість для України, як і кожен наступний переможець. Але першим завжди є особлива шана та повага".

"Жодних демаршів з боку зірки не буде. Вона залишиться у тому форматі, який їй відведуть організатори. І вже прихильникам та єврофанам вирішувати, наскільки правильним було це рішення, як збоку організаторів, так і збоку Руслани", - резюмувала менеджерка артистки.

Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Читайте також: Король Чарльз з дружиною Каміллою "запалив" сцену "Євробачення-2023": фото, відео.

Нагадаємо, конфлікт між співачкою та організаторами конкурсу виник після того, як оголосили імена артистів, які виступатимуть у фан-зоні, півфіналі та фіналі "Євробачення". У списку виконавців не виявилося Руслани, і через це вона поскаржилася та заявила, що буде чекати рішення.

Згодом у "Суспільному" зірці відповіли, що її включено до програми заходу і вона, за їх словами, вже про це знає. Пізніше також з'явилася інформація про те, що переможниця "Євробачення-2004" виступить у фіналі з Києва, проте коментар менеджерки співачки спростовує цю інформацію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава