RU  UA

Дізнатися

Маші Єфросиніній виповнилося 44 роки: телеведуча розповіла, як змінилося її життя

"Це був мій особистий рік неймовірних українців"

25 травня свій 44-й день народження відзначає українська телеведуча Маша Єфросиніна. З нагоди свята вона опублікувала пост, у якому поділилася роздумами про життя у період війни.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. У дописі вона розповіла підписникам, як змінилося її життя після 24 лютого 2022 року. Також іменинниця подякувала людям, які підтримали та були поруч із нею у складні моменти.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Сьогодні мій день народження, і я не буду просити про збір! Бо ви відгукуєтеся на мої прохання про збори щодня протягом всього року! Я буду дякувати долі, як би дивно це не звучало в такі страшні часи… Дякувати в першу чергу за людей, якими наповнилося моє життя за останні дванадцять місяців. В моменти розпачі, розгубленості, страху .. в моє життя входив хтось, хто допомагав та надавав сили і надію… Стільки добра, тепла, турботи від зовсім незнайомих людей я не отримувала за все своє життя!" – написала Єфросиніна.

Читайте на тему: Не знала, що таке страх: Єфросиніна відповіла, як ставиться до небезпечної служби чоловіка у ЗСУ.

"Саме люди - мої друзі, близькі, команда, підписники, незнайомі, перехожі на вулицях різних міст не дали люті та ненависті, що поселилися в мені, отруїтися цим…, - продовжила ділитися думками вона. - Саме наші люди не дали моїй душі зачерствіти від агресії, що я відчуваю до ворога… Це був мій особистий рік неймовірних УКРАЇНЦІВ!".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"І сьогодні я сиджу одна в порожній квартирі, де народилися та виросли мої діти, де щодня мій чоловік готував мені сніданок… Я не можу з ним збігти на кілька днів в Європу в цей день, як ми зазвичай робили… Я не заробляю і близько стільки, скільки заробляла, я не купила собі нічого, щоб порадувати себе, бо краще повезу дітей на море…" - також йдеться в пості ведучої.

Читайте також: Не дозволяє мені розповідати: Єфросиніна пояснила, чому її донька уникає публічності.

Зірка зазначила, що, попри всі випробування та складнощі життя, відчуває себе щасливою. Вона наголосила, що вірить у те, що зовсім скоро її життя, як і життя мільйонів українців, буде мирним та стане ще кращим.

"Але я щаслива! Бо в мене є просто море любові від людей! Мій телефон розряджається на очах від шаленої кількості привітань, що несуться зараз по всіх мессенджерах, і на які я буду відповідати ще три дні. І я точно знаю, що скоро все моє життя обов’язково повернеться, і стане ще кращим".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Єфросиніна також згадала Путіна та поділилася своїми думками стосовно того, яке майбутнє на нього чекає:

"А от плєшива бункерна залупа з дупою жаби замість обличчя, незважаючи на всі свої вкрадені статки, палаци та владу - проклята цілим світом, увійде в історію як найтупороліший хворий на всю башку диктатор-терорист, сьогодні вже боїться потиснути людині руку, шугається стін свого бункеру, щоб свої ж не завалили, і сере у валізку..".

Нагадаємо, Маша Єфросініна - українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів "Charity weekend". У 2003 році вийшла заміж за бізнесмена Тимура Хромаєва. Зараз чоловік служить у лавах ЗСУ, як і багато інших відомих українців. Пара виховує двох дітей – доньку Нану та сина Сашка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность