RU  UA

Дізнатися

Дизайнер FROLOV створив парадну форму для української збірної на Європейських іграх-2023: фото

Центральним елементом стало анатомічне жовто-блакитне серце

Український дизайнер Іван Фролов, авторству якого належать образи TVORCHI для "Євробачення-2023", створив новий парадний одяг для Національної збірної команди України на Європейських іграх-2023.

На сторінці OlympicUA в Instagram сказано, що презентація форми відбулася в Олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа". Різні варіації парадних та спортивних костюмів від FROLOV представили майбутні учасники ІІІ Європейських ігор.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Комплект парадної форми для чоловіків-спортсменів складається з блакитного поло або футболки з чорними рукавами, що має жовту та блакитну блискавки та чорні штани.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Жіночий комплект - блакитно-чорна футболка, чорний пояс та блакитна спідниця-брюки. Окремим аксесуаром є шовкова хустка із принтами з українською символікою, які розробив український художник Вова Воротньов.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Центральним елементом нової форми української збірної є один із ключових символів бренду FROLOV – анатомічне жовто-блакитне серце FROLOVHEART. Для одягу спортсменів його доповнено картою України.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

"Нам було важливо створити мінімалістичну та витриману парадну форму. Серця на формі виконані в чотирьох техніках, включаючи аплікацію, гладь, татамі та стібкові шви. На змаганнях у різних країнах світу наші спортсмени завжди мають Україну в серці, і головною метою для нас стало яскраво це відобразити", – прокоментував дизайнер.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Читайте також: Шедевр українського дизайнера: Вікторія Апанасенко показала вечірню сукню на "Міс Всесвіт-2022".

Іван Фролов професійно займається створенням одягу із 14 років. У 2015 році заснував свій бренд FROLOV. Він став наймолодшим українським дизайнером, який взяв участь в Ukrainian Fashion Week. Сьогодні його знають не лише в Україні, а й у всьому світі.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Український бренд FROLOV створив переможне вбрання Джамали на "Євробаченні-2016", а також став автором спокусливої червоної сукні для Тіни Кароль, в якій вона виступила у фіналі "Євробачення-2023". Іван Фролов також розробив вечірню сукню Вікторії Апанасенко для конкурсу краси "Міс Всесвіт-2022".

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Вбрання українського дизайнера також обирають світові зірки. Раніше ми розповідали, хто з'являвся в образах бренду FROLOV .

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева