RU  UA

Дізнатися

Можливий перелом: Камалія потрапила до лікарні після падіння з велосипеда

Зірка травмувалася напередодні важливої події

Співачка Камалія, яка раніше розповідала про своє хронічне захворювання, потрапила до лікарні після падіння з велосипеду. У соцмережах вона поділилася подробицями щодо самопочуття та показала фото, зроблене біля апарату МРТ.

У Instagram знаменитість зізналася, що спершу не хотіла розповідати шанувальникам про аварію, оскільки їй було соромно. Однак жінка все ж вирішила розповісти, який інцидент днями стався у її житті.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Не хотіла ділитися новинами, соромилася… у свої 46 упала з велосипеда, знімаючи відео на телефон. Думала, просто забилася, але біль нікуди не зник, а лише посилився. Можливий перелом ребра. Приїхала на МРТ та КТ", - йдеться у пості співачки.

Читайте на тему: Поплавились віконні рами: Камалія показала пошкодження квартири її сестри після атаки на Київ.

Наостанок артистка звернулася до фанатів із закликом бути обережними та не відволікатися на знімання відео у підходящі для цього моменти: "Вже у п’ятницю премія YUNA, і для мене було дуже важливо і відповідально підготуватися до виступу. Тепер не знаю, як усе буде… Прошу вас, друзі, будьте обережні, особливо знімаючи відео".

У коментарях під публікацією колеги та шанувальники висловили Камалії слова підтримки та побажали їй якнайшвидшого одужання. Також чимало користувачів зауважили, що таких історій не варто соромитися, адже це життя, і може трапитися різне.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія - українська співачка, заслужена артистка України, переможниця 14-го конкурсу краси "Місис Світу". Разом із чоловіком Захуром виховує двох доньок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу. У бізнесмена також є двоє дітей від першого шлюбу з росіянкою - син Арман та донька Тетяна.

Нещодавно подружжя повідомило про розлучення, проте і досі продовжує з’являтися на публіці разом та викладати у мережу спільні фото.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие