Лайм

Олена Зеленська у темно-синьому костюмі відвідала відому дитячу клініку в Ізраїлі: фото

Перша леді розповіла подробиці візиту

В рамках свого візиту до Ізраїлю Олена Зеленська не лише зустрілася з президентом країни і його дружиною, але й відвідала дитячу клініку. Safra Children’s Hospital – одна із найбільших лікарень Ізраїлю, де працює комплексний підхід до допомоги дітям із психологічними травмами.

"Відвідала лікарню з колегою пані Міхаль Герцог, щоб побачити, як працює комплексний ізраїльський підхід до допомоги дітям із психологічними травмами, і застосовувати його вдома, в Україні. До речі, потужний ізраїльський досвід роботи з травмою переймаємо вже понад рік", - йдеться в пості першої леді в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Дружина Володимира Зеленського зазначила, що наші українські фахівці за допомогою ізраїльських медпрацівників вже рік вивчають найкращі тактики допомоги, оскільки в Ізраїлі діти теж знають, що таке повітряні тривоги, що таке бігти до укриття та вчитися в бомбосховищі. Вона додала, що завдяки якісній психологічній підтримці, вони також знають як пережити травму, побороти страхи і знайти в собі сили жити далі.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Коли рік тому я ініціювала Всеукраїнську програму ментального здоров’я – її підтримала моя колега, перша леді Ізраїлю Міхаль Герцог. Під її патронатом уже 2000 наших фахівців пройшли навчання в Ізраїльському центрі травми та стійкості NATAL: опановували допомогу після травматичних подій, в екстрених ситуаціях, роботу з ПТСР, із постраждалими від сексуального насильства, пацієнтами з ампутованими кінцівками", - говориться в одній із публікацій пані Зеленської.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Олена Зеленська у темно-синій блузі і спідниці з високою талією провела робочу зустріч: фото.

"NATAL, Israel Trauma Coalition, IsraAID – назви цих ізраїльських організацій знайомі вже тисячам наших фахівців, що пройшли тамтешні тренінги в межах Всеукраїнської програми ментального здоров‘я", - додала вона.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді також поділилася, що разом із міністеркою соціальної політики України Оксаною Жолнович зустрілася із представниками всіх цих організацій і подякували їм за те, що допомагають нам рятувати українців. Вона наголосила, що вчасно врятувати психіку – все одно що врятувати життя.

"Пані Жолнович презентувала ізраїльським колегам концепцію Центрів життєстійкості – протягом року планується створити 20 таких осередків в Україні саме за ізраїльським прикладом. Разом із соціальними послугами в них надаватиметься психологічна підтримка", - розповіла дружина президента.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Під час візиту до клініки Зеленська була одягнена у темно-синій костюм від від українського бренда The Coat дизайнерки Каті Сільченко. Вбрання складалося з блузи з коміром-поло та вузьких штанів. Завершили лаконічний образ туфлі на підборах, сережки у вигляді перлин, об’ємне укладання та легкий макіяж.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни