RU  UA

Дізнатися

Кіркоров назвав заколот Пригожина "першим безкровним бунтом" і захопився "тверезістю" Путіна

Співак-путініст видав порцію абсурдних заяв

Російські артисти продовжують відпрацьовувати гроші Кремля, і Філіп Кіркоров - один із найактивніших поплічників кривавої війни, яку Росія веде в Україні. На своїй сторінці в Instagram співак видав нову порцію ганебних заяв із приводу заколоту ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Фото: Telegram

Поки колона найманців рухалася на Москву, їм вдалося збити літак і кілька гелікоптерів, знищивши їхні екіпажі. Сам Пригожин стверджував, що напередодні авіація РФ завдала по тиловому табору "вагнерівців" удару, вбивши близько 30 осіб. Кіркоров, який уявив себе експертом, назвав такі події "першим в історії безкровним бунтом" та "уроком для Заходу".

"У країни, як у людей, бувають різні настрої. У найскладніші часи виникають різні ілюзії про інший шлях, виникають смути, бродіння. Протягом довгого часу наша країна знаходиться на емоційній межі, всім хочеться викиду, емоцій, перепочинку. Але анархія і заколот - це не панацея", - написав Кіркоров.

Читайте також: Трон похитнувся: чи настане кінець Путіну після заколоту Пригожина.

Путініст закликав згуртуватися навколо президента країни-терористки, ставши з ним "єдиним цілим". Також він подякував Путіну і Лукашенку за "тверезість розуму" і назвав "героями" російських окупантів, які ведуть загарбницьку війну в Україні.

Фото:

"Тільки коли в тилу буде все спокійно, коли матері та діти будуть безпеки, наші хлопці, наші герої спокійно без думок про дім можуть займатися безпекою наших людей", - пише співак-пропагандист.

"Можливо, події суботи увійдуть в історію як перший безкровний бунт, з якого всі сторони винесуть урок. І найголовніше, на Заході зрозуміють - нас не зламати на нашому шляху", - додав Кіркоров, який продовжує регулярно відпочивати в Європі та з ніг до голови одягатися у фірмові речі західних брендів.

Фото: Instagram

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые являются лицемерами и говорят за спиной - в списке оказались Близнецы, Весы и Скорпионы

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Что известно об украинском актере Максиме Самчике, который сыграл Максима Куца в сериале "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хэйли Джейд Скотт вышла замуж за своего избранника Эвана МакКлинтока - как выглядели молодожены, какой была свадьба