RU  UA

Дізнатися

ЗМІ повідомили про госпіталізацію непритомного Джонні Деппа: що відомо про його стан

Запізніла новина налякала фанатів

Фанати Джонні Деппа обговорюють його стан після скасування виступу у Будапешті. 60-річний актор, який нещодавно потрапив у скандал через фейк про візит до Росії, 18 липня мав зіграти разом із гуртом Hollywood Vampires у столиці Угорщини. Концерт скасували в останню хвилину, і це викликало хвилю пересудів.

Джонні Депп на концерті Hollywood Vampires : https://www.instagram.com/hollywoodvampires/

"Через непередбачені обставини "вампіри" скасують сьогоднішнє шоу у Будапешті. Усі квитки будуть відшкодовані в повному обсязі. Ми любимо і цінуємо всіх фанатів, які приїхали з ближнього і далекого зарубіжжя, щоб побачити, як ми виступаємо, і нам щиро з'явилося, яке щиро шкода", - говорилося у повідомленні на сторінці рокерів, яке також з'явилося в Instagram-історіях Деппа.

Читайте також: Як летить час: Джонні Депп та інші знаменитості, які святкують 60-річчя у 2023 році.

Оскільки гурт не уточнив причини скасування концерту, в мережі зайнявся галас. За кілька днів чутки дісталися і до України. Декілька видань, посилаючись на різні джерела, повідомили про госпіталізацію Джонні Деппа, якого "знайшли в номері готелю непритомним".

"Ми чули, що Депп занадто багато тусувався, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що йому викликали лікаря, щоб визначити, чи не сталося з ним чогось серйознішого, ніж зловживання алкоголем чи забороненими речовинами", - шепотілися інсайдери угорського видання Blikk.

Проте вже через 3 дні після "госпіталізації" Депп продовжив тур і виставив на продаж свій автопортрет, який написав у важкий період судової битви з колишньою дружиною Ембер Герд. "Цей автопортрет був створений у той час, який був… скажімо так, трохи темним, трохи заплутаним", - сказав актор у відео.

Читайте також: У 2022 році Джонні Депп виграв справу проти колишньої дружини Ембер Герд - актрису визнали винною.

Фото: https://www.instagram.com/johnnydepp/

Що відомо про стан Джонні Деппа

Напередодні концерту в Будапешті 60-річного Джонні бачили на милицях. Актор "Піратів Карибського моря" пошкодив ногу ще в червні, що змусило гурт The Hollywood Vampires скасувати свої перші концерти у США.

Фото: https://www.instagram.com/hollywoodvampires/

"Джонні отримав болючу травму кісточки після своїх недавніх виступів, і його лікар порадив йому не подорожувати. Він спустошений таким поворотом подій, але з нетерпінням чекає можливості відпочити, щоб усі чотири "вампіри" могли показати свої найкращі якості в європейському турне", - йшлося у заяві музикантів.

Незважаючи на відміну концерту в Будапешті, тур продовжиться, і вже 23 липня The Hollywood Vampires виступили в Німеччині разом із Джонні Деппом. Актор вийшов на сцену, грав на слайд-, ритм- та соло-гітарі, клавішних, а також виступав на бек-вокалі в Еліса Купера. Попереду гурт має триденний сет у США, який завершиться 30 липня.

Джонні Депп на коцнерті в Німеччині 23 липня 2023 року. Фото: https://www.instagram.com/hollywoodvampires/

Раніше архівні документи розкрили важку юність Джонні Деппа – від актора відвернулася мати.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии