RU  UA

Дізнатися

Я взагалі не заробляю: Тоня Матвієнко розповіла, ким працюватиме через безгрошів'я

Свої робочі обов'язки зірка почне виконувати вже з 1 вересня

В березні цього року Тоня Матвієнко повернулася до України з Британії, де жила близько року. Тоді вона говорила, що змушена була залишатися у чужій країні через відсутність грошей. Наразі ж, після повернення на Батьківщину, фінансова ситуація артистки не покращилася.

У інтерв'ю Славі Дьоміну виконавиця зізналася, що на даний момент не заробляє. "До війни я була дуже щаслива, задоволена співачка. Стабільно було десь дві-три тисячі доларів. Зараз взагалі не заробляю. Зараз Арсен заробляє і я живу у мами. Хто може, всі й доскидаємося", - сказала виконавиця.

Фото: nstagram.com/tonya_matvienko

Через відсутність фінансів, а також потребу у реалізації Матвієнко влаштувалася на нову роботу - з 1 вересня вона буде викладачем вокалу у Київському університеті культури та мистецтв. "Ось і прийняла рішення. Що я сиджу? Потрібно діяти, реалізовуватися. Влаштувалася викладачкою. Іду до Поплавського. Вокал викладатиму. Дуже переживаю, що буде далі в Україні. І з фінансами це пов’язано. З першого вересня виходжу", - зазначила артистка.

Читайте також: Тоня Матвієнко показала подарунок від ДПСУ з нагоди її 42-річчя.

Матвієнко не приховує, що зараз живе з мамою Ніною Матвієнко. Для неї та її родини це, скоріше, вимушена міра, оскільки знімати житло пара вважає невигідним, а їхній вклад у будівництво поки залишається невизначеним: новобудова досі не здана в експлуатацію. Власти гроші у нерухомість артисти вирішили ще у 2017 році.

"Хочеться мати своє житло, яке куплене. Винаймати й платити оренду не хочеться. Це не вигідно взагалі. Тут є де жити. І на ці гроші можна винаймати прибиральницю, няню. Ну вже не ті часи. І на цей час просто немає у нас свого житла. Ми колись з Арсеном вклали гроші в будівництво. І воно не добудувалося. Ця мрія знищена. І ми просто чекаємо. Це все почалося у 2017, вже шість років", - висловила свою думку Тоня.

Тоня Матвієнко з чоловіком та донькамиФото: nstagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Тоня Матвієнко - українська співачка та акторка, Заслужена артистка України. Має двох доньок: Уляну, яку народила в листопаді 1998, та Ніну, яка народилася в січні 2016 року у період стосунків співачки з Арсеном Мірзояном. З музикантом на той момент Матвієнко не була у шлюбі. Пара узаконила стосунки в червні 2017 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются