Лайм

Ольга Сумська повідомила про горе в родині: помер батько Віталія Борисюка

Акторка поділилася сумною звісткою

В родині Ольги Сумської трапилося ще одне горе - майже через півтора року після смерті мами акторки з життя пішов її свекор. Про смерть батька Віталія Борисюка та дідуся доньки Ганни артистка повідомила у соцмережах, не вдаючись до деталей.

Читайте також: Ольга Сумська згадала покійну маму, яку поховала рік тому під час обстрілів Києва.

На особистій сторінці в Instagram акторка опублікувала сімейний знімок, на якому вона позує поруч зі свекром, чоловіком та його сестрою.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Пішов із життя Микола Петрович Борисюк. Глибокі співчуття Віталію та сестрі Наталі. Світла пам'ять нашому дорогому, найдобрішому у світі батькові та дідусеві, моєму неймовірному свекру! Летіть, наш рідний", - написала Сумська. Причину смерті та інших подробиць артистка не повідомила.

Про життя та професію Миколи Борисюка відомо, що він жив у Києві, працював у галузі сільського господарства, служив у міністерстві, потім очолював установу, яка курирувала всі сільгоспінститути та технікуми України.

Читайте також: Пішла стопами батьків: як змінилася молодша дочка Ольги Сумської Ганна Борисюк.

У коментарях висловлюють співчуття родині у зв'язку із втратою та пишуть слова підтримки.

"Світла пам'ять. Нехай спочиває у мирі. Найщиріші співчуття родині", "Співчуття... Важко пережити цю війну людям похилого віку", "Царство Небесне! Співчуття всій сім'ї і сил пережити втрату", "Ольга, прийміть найщиріші співчуття вашій родині. Тепер ваш свекор ангел, який вас оберігатиме з неба... Царство Небесне", - пишуть підписники під постом Ольги.

Фото: facebook.com/vitaliy.borysyuk

Нещодавно про смерть свого свекра повідомила акторка Наталка Денисенко. Батько Андрія Федінчика помер 6 червня.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil