RU  UA

Дізнатися

Змінилася до невпізнаваності: Лілія Ребрик показала себе 19-річну з природним кольором волосся

Пізніше знаменитість віддала перевагу блонду

Акторка та ведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно похвалилася жіночною фігурою у купальнику, цього разу поділилася архівним фото. Вона опублікувала кадр, на якому постала 19-річною, і у тій юній дівчині важко впізнати Лілію, адже у той період вона мала зовсім інший вигляд.

Оприлюднити давній знімок в Instagram знаменитість вирішила, коли спілкувалася зі своїми підписниками. Зокрема, хтось із користувачів мережі поцікавився, який у ведучої природній колір волосся. У відповідь вона виклала фотографію, на якій показала себе у молодості.

Читайте також: Вдома: Лілія Ребрик показала своїх батьків на родинному фото.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Так, можна побачити, що дівчина позує із довгим каштаном волоссям. І в цілому її образ мало чим схожий на той, який є зараз. Як відомо, нині Ребрик - блондинка і має коротшу об'ємну стрижку.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Ребрик 42 роки. Вона у шлюбі з танцюрисом Андрієм Диким, з яким одружилася у 2011 році. У 2012 році у пари народилася донька Діана, а в 2018-му - донька Поліна.

До акторської та кар'єри ведучої Лілія займалася художньою гімнастикою та навіть отримала звання Майстриня спорту. Окрім того, у юності Лілія закінчила музичну школу за класом фортепіано.

Читайте на тему: Колишніх гімнасток не буває: 41-річна Лілія Ребрик вразила гнучкістю та граціозністю.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

У 2006 році стала ведучою "Прогнозу погоди" на каналі СТБ. З 2008 по 2016 роки була ведучою проекту "Танцюють всі". У січні 2009 року зірка на цьому ж телеканалі вела шоу "Неймовірні історії кохання". У 2011 брала участь у "Танцях з зірками", де танцювала у парі з Андрієм Диким. Саме після закінчення проекту у них зв'язалися романтичні стосунки.

З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". Наразі перейшла працювати на канал "Дім", де веде програму "Ранок вдома".

У соцмережах зірка часто публікує теплі сімейні фото, ділиться своїми секретами краси та молодості, а також час від часу зіштовхується з критикою з боку користувачів мережі. Наприклад за нещодавній відпочинок на морі з дітьми.

Лілія Ребрик з дітьмиФото: instagram.com/liliia.rebrik

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии