RU  UA

Дізнатися

Нездорова глуздом: Надін з "Холостяка" відмовилася працювати з росіянкою в США

Під час війни блогерка з України живе і працює в Америці

Учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" Надін Медведчук виїхала з України на десятий день повномасштабного вторгнення РФ. Блогерка одразу іммігрувала до Італії, а пізніше перебралася у США. Нині вона мешкає на Манхеттені, який називають серцем Нью-Йорка.

Читайте також: "Холостяк" Топольський після слів про "рідну" російську мову відповів на критику українців.

У новому інтерв'ю Славі Дьоміну дівчина розповіла, що в Америці багато росіян, особливо у модельному бізнесі. Надін, яка підробляє там моделлю, кілька разів перетиналася на майданчику з громадянками країни-окупанта. З однією з них українка відмовилася співпрацювати, оскільки та "нездорова глуздом".

Фото: instagram.com/nadin5_

Медведчук розповіла, що Нью-Йорк вона обрала, бо тут дуже підтримують українців, і заперечила ведучому, який заявив, що всі американці холодно ставляться до біженців з України.

"Манхеттен - ні. Тому я переїхала і мені це подобається. Нью-Йорк і Манхеттен - тут місто, де зібрані всі національності. У моєму будинку знаходяться всі можливі національності, окрім росіян, - сказала Надін. - Пересікалася з ними [росіянами] декілька разів. Особливо в модельному бізнесі їх дуже багато. У мене на одному проекті було, коли людина конкретно казала: "Чого ви самі себе бомбите". Я сказала, що я не буду з цією людиною працювати, тому що вона нездорова глуздом".

Читайте також: Страждають більше, ніж ми: акторка Катерина Кістень здивувала заявою про росіян у Швеції.

Фото: instagram.com/nadin5_

Також блогерка розповіла, що зараз в Америці майже не говорять про війну в Україні: ні на вулиці, ні з екранів телевізорів.

"Тут вже практично не говорять про війну нашу, про те, що відбувається. Так, тут скрізь прапори, ось у мене навіть з вікна видно український прапор на причалі, тут є окремо Ukrainian village, але в новинах здебільшого їхні місцеві проблеми", - поділилася вона.

Разом з тим, коли Надін на будь-якому заході каже, що вона - українка, американці висловлюють слова підтримки. За словами Медведчук, деякі компанії погодилися з нею працювати лише тому, що вона з України.

Раніше українська модель Ірина Білоцерковець розповіла, як знялася для Playboy після втрати ока.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним